Аларм у Хумској: Мандарић хоће да врати Николића у Олимпију!

„Он је један од најбољих људи са којима сам сарађивао“, поручио власник Олимпије.

Фудбал 07.04.2017 | 10:30
Аларм у Хумској: Мандарић хоће да врати Николића у Олимпију!
Аларм у Хумској, Милан Мандарић жели да Партизану отме Марка Николића. Познати српски бизнисмен и власник Олимпије рекао је у разговору за Информер да ће о могућности да на клупу Змајчека врати младог стручњака ускоро разговарати са челницима црно-белих.

Николић је прошле сезоне био тренер Олимпије, али је добио отказ после наводног расистичког испада. Од тада трају муке за великана из Љубљане који у првенству Словеније тренутно има 13 бодова мање од Марибора. Довољно за аларм и нови позив Марку Николићу.

„Марко је тренер Партизана, бележи сјајне резултате и има успехе. Када се заврши сезона и ако буде будемо тражили тренера, прво ћемо морати да разговарамо са њим и Партизаном. Да видимо какве су им амбиције и постоји ли могућност да се Марко врати у Олиммпију“,поручио је Милан Мандарић у разговору за Информер.

Некадашњи функционер Портсмута и Лестера не крије да изузетно цени квалитете стратега црно-белих.

„Марко Николић је један од најбољих тренера и људи са којима сам сарађивао у каријери и који је из Олимпије отишао због добро познате ситуације. Олимпија сад пролази кроз веома тежак период, нисмо остварили резултате какве смо очекивали и до краја сезоне покушаћу са помоћницима да мирно приведемо првенство крају, па да на лето доведемо тренера на дуже стезе“.

Мандарић и Николић су већ остварили контакт. Истина, неформални.

„Видео сам се са Марком пре недељу дана у Београду. Наравно, користим сваку прилику да се видим са њим“, додао је Мандарић за Информер.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар