Очи пуне суза код Жељка Шашича

Жељко Шашић једва проговорио о односу са ћерком Софијом и признао да нису у контакту! На питања о ћерки Софији једва је дао одговоре, са сузама у очима које и говоре више од свега што би Жељко рекао.

Србија 05.04.2017 | 14:38
Очи пуне суза код Жељка Шашича
Жељко Шашић гостовао је у емисији Огњена Амиџића, а пре почетка исте наша екипа искористила је прилику да са певачем поприча о свим актуелним темама.

Свакако, оно што највише интригира јавност јесте његов однос са ћерком Софијом Шашић, али ова тема за Жељка је најболнија од свих.

Наиме, чим смо поменули Софију, констатујући како је покренула своју модну линију, Жељку су се напуниле очи сузама! Разлог је тај што он о плановима и животу своје ћерке мало зна. Тачније, само оно што чује и прочита у медијима.

Нисам испратио, немам с њом контакт. Нажалост… Тако да, ето, чујем са стране или из медија углавном чујем. Али, чујем, чисто да се не шлогирам, да не морам задњи да сазнам… – рекао је Жељко за Телеграф.

У жељи да сазнамо шта је разлог због ког немају нормалан однос, као некада, Шашића је то питање прилично погодило.



– Па није то до мене зашто ја нисам с њом у контакту! Како немате ви неку перцепцију новинарску да схватите више о чему се ту ради? Шта мислиш ти због чега се она мени не јавља? Знаш ти врло добро због чега се она мени не јавља, али нећу више да причам о томе. Нек’ иде време, па ћемо да видимо… – рекао је певач.

У жељи да скренемо са теме питали смо га да ли планира да иде негде на одмор, а када је открио да ускоро путује изнео је и разлог из ког прошле године то није могао себи да приушти. Алудирајући, између редова, на судске трошкове које је имао у спору са бившом супругом Соњом.

– Наравно, да. Идем прво у Дубаи, тамо ћу да певам, па ћу да одмарам, а после идем у Америку месец и нешто дана, пошто прошле године ништа нисам специјално путовао, ово лето ће ми бити мало ангажованије. Ратосиљао сам се неких терета који су ми други наметнули и ваљда ћу се ове године малкице огребати за неко купање – завршио је Шашић.

Подсетимо, Софија је у марту прошле године открила разлоге из којих није у контакту са оцем.

– Жељко се од мене одвојио када је почео да се забавља са садашњом девојком Катарином. Престао је да ми се јавља јер ми се она није свидела. Месецима сам га звала, он никада није имао времена за мене, иако смо тада живели једно преко пута другог. Неколико пута сам успела да га намолим да се видимо, али је после 20 минута говорио да жури и одлазио је. Позвао ме је једне ноћи и, када сам се јавила, осуо је паљбу увреда на мене. Рекао ми је: “Докле планираш да глумиш, олошу мали, ти постајеш простакуша јер живиш у криминалној и наркоманској породици. Ја ћу да те отмем од њих. Соња тебе убеђује да сте ти и Викторија иста крв, али то није тачно.” Толико ме је вређао да сам ја урлала плачући, а била сам сама у кући са Ацом. Он ме је тешио, није могао да ме смири целе ноћи – испричала је Софија 2016. године.

– После свега што ми је урадио и говорио за мене, није заслужио да ме види. Да сте ме пре два месеца питали недостаје ли ми отац, рекла бих вам да, наравно! Али сад, после свега, не треба ми. Мени мама и Аца пружају толико љубави да ми Жељко уопште не фали – објаснила је Шашићева.

(Телеграф.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Миса

05.04.2017 16:25

Све си рекла,мала!!!!!види се из авиона предмет твог интересовања ста тебе интересује,будаластиња проблеми спонзорисање лутање.Какав год да је зељко отац ти је,ниси ти њега направила нег он тебе.Преиспитај себе прво мозда бије ни он златан,али крени од себе,ал искрено.Теско то иде..

ОДГОВОРИТЕ