Додик испрозивао Вујошевића: Уживај у Сарајеву...!

Игор Додик, генерални менаџер Игокее и син председника Републике Српске Милорада Додика, иронично се на свом Твитер профилу обратио новом селектору БиХ.

Кошарка 06.04.2017 | 20:15
Додик испрозивао Вујошевића: Уживај у Сарајеву...!
Душко Вујошевић се, наиме, пре неколико дана отвореним писмом обратио љубитељима кошарке у Босни и Херцеговини, што је и био повод да Додик напише Вујошевићу следећу поруку:

“Вујошевићу, хвала ти на емотивном писму и уживај у Сарајеву, окрњеном срцу државне заједнице ‘БиХ’”.

Његова порука изазвала је велики број реакција. Једни су бранили Вујошевића и његову искреност, док су други стали у одбрану Игора Додика.

Вујошевић је, иначе, у свом писму између осталог навео и следеће:

“Босна и Херцеговина је важан део мога живота, мога рада, мога бављења спортом и нераскидив део оних мојих успомена без којих би мој живот био сиромашнији. Ако је допуштено да се послужим речима мога пријатеља Синана Гуџевића, Босна и Херцеговина на географској карти има облик срца, а срце тога срца је град Сарајево”, рекао је Вујошевић.

Он је још додао:

“Знам да у животу постоји реципроцитет љубави, мржње, ентузијазма и других страсти, али ја верујем да ће играчи препознати моју енергију и да ће се сви на исти начин одазвати позиву да играју за репрезентацију. Захвалан сам Кошаркаском савезу Босне и Херцеговине што је одабрао мене. Ја ћу учинити све да радом и резултатима обрадујем људе који су ме изабрали и да обрадујем све поклонике кошарке, којима је Босна и Херцеговина драга . У БиХ долазим да представљам самог себе и на политичка опањкавања и олајавања не желим да се осврћем”, рекао је Вујошевић.

Извор: Б92

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Гробарија

06.04.2017 18:34

Ови сто пису овакве коментаре о Дулету су пролазна категорија,Дуле је вјецан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додо

06.04.2017 18:37

Ко паметан може нападати Вујошевића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Биги

06.04.2017 18:52

јбо босну-неслазем се са Дулетом око изјаве...али да 1 испрдак,који није цевапа зарадио у зивоту,а тако да се опходи са Велицином Легендом...Еее људи?!...То само знаци да имамо јос једну погресно науцену минијатуру. јбо га тата

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xy

06.04.2017 19:42

Бравооооо.

Name

Боки

07.04.2017 07:25

Момак има окрњени мозак и зато тако ограничено и прича.

ОДГОВОРИТЕ