Алегријево - шта хоћете више?!

"У месец и по дана играмо за финале Купа Италије, имамо шансу да идемо у полуфинале Лиге шампиона и тренутно смо први у Серији А. Дакле, ништа више нисмо могли да урадимо", каже стратег Старе даме.

Фудбал 04.04.2017 | 21:30
Алегријево - шта хоћете више?!
Масимилијано Алегри сматра да је око Јувентуса превише негативне атмосфере и да је то једна од ствари које мрзи у овом трентуку.

Бјанконери су у недељу одрадили посао против Наполија (1:1), па су остали на шест бодова удаљености од Роме, а сутра ће на Сан Паолу бранити 3:1 из Торина.

"Пре свега смо у добром периоду, у месец и по дана играмо за финале Купа Италије, имамо шансу да идемо у полуфинале Лиге шампиона и тренутно смо први у Серији А. Дакле, ништа више нисмо могли да урадимо. Ту су те негативности, та негативна аура, то је једна ствар коју мрзим. Мислим да смо могли да гледамо ствари позитивно, било би боље", рекао је Алегри.

Стара дама можда не игра убедљиво ко прошле или претпрошле сезоне, али су резултати присутни.

"Овај тим је играо неколико финала у протеклих неколико година, освоји смо неколико Купова Италије, два 'скудета', а онда се догоди један реми и као да се ништа од тога није десило. На крају крајева битно је да смо остварили своје циљеве. Такође, истина је и да имате противнике, против којих је тешко доћи до победе. У току сезоне, као и у појединим утакмицама, постоје тренуци у којима добро играте и они када сте мање добри. Важно је да имате јасан циљ", рекао је стратег Старе даме.

Успон клуба је видљив у сваком моменту.

"Тим расте у Италији, али пре свега на европском нивоу. Мислим да је то важно и да је то најбољи резултат, без обзира да ли освојили Скудето. Сада је Јувентус угледан тим и то је најважније", рекао је Алегри.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар