Бијељина жели фудбалски центар!

Бијељина један од кандидата за домаћина фудбалског центра!

Фудбал 04.04.2017 | 21:10
Бијељина жели фудбалски центар!
Свјетска фудбалска федерација ФИФА обезбиједила је 400.000 долара за изградњу фудбалског центра у Републици Српској.

Фудбалски савез Републике Српске треба да одлучи гдје би тај центар требао бити саграђен. За сада су раговарали са челним људима Прњавора, који су итекако заинтересовани да код њигх буде саграђен.

Ништа мање жеље немају ни у Бијељини гдје је боравио предсједник Фудбалског савеза Републике Српске Миле Ковачевић.

"Да бисмо одлучили која локална заједница ће добити фудбалски центар на основу имплементације пројекта 'ФИФА гол', посјетићемо свих седам подручних фудбалских савеза на републичком нивоу и на лицу мјеста утврдити какве су понуде и ставови локалних заједница. Бијељина је заинтересована и има озбиљан потенцијал за изградњу овог центра",истакао је Ковачевић, преносе "Независне".

Реализација пројекта ће подразумијевати изградњу два фудбалска терена, једног са природном, а другог са вјештачком травом. Миле Ковачевић, предсједник Фудбалског савеза Републике Српске, разговарао је са Мићом Мићићем, градоначелником Бијељине, 

"Бијељина према новом регулационом плану у близини Бријеснице има земљиште предвиђено за изградњу оваквог спортског центра. Планирана је изградња укупно четири терена, а такође у дугорочном плану је и измјештање градског стадиона са досадашње локације и изградња новог и свих помоћних стадионских садржаја у фудбалском центру",навео је Мићић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

wwww

04.04.2017 20:46

Овај је написао 400,00 долара то је само за руцак фудбалерима после утакмице .

ОДГОВОРИТЕ