Бијељина: Нападнут малољетник

Мајка шеснаестогодишњег дјечака пријавила је полицији да је њеног сина физички напало једно малољетно лице у Бијељини и нанијело му лакше тјелесне повреде, потврђено је Срни у бијељинском Центру јавне безбједности.

Република Српска 04.04.2017 | 14:36
Бијељина: Нападнут малољетник
Полиција је пријаву примила јуче у 18.45 часова, а мајка дјечака је навела да се напад догодио у Улици војводе Степе.

Према пријави, шеснаестогодињег дјечака физички је напало једно малољетно лице које је било у друштву са још неколико лица.

На лице мјеста изашли су полицијски службеници који су обавили разговор са мајком нападнутог дјечака, којег је љекар прегледао и констатовао да је задобио лакше тјелесне повреде.

У ЦЈБ Бијељина кажу да је о овом случају упознат и Центар за социјални рад, чији дежурни радник је изашао на лице мјеста.

Портпарол ЦЈБ Бијељина Александра Симојловић каже да је о свему упознато и надлежно тужилаштво, које је наложило да се од малољетног лица узме изјава у присуству родитеља.

Иако дјело има елементе кривичног, каже Симојловићева, породица шеснаестогодишњег дјечака није затражила кривичну одговорност.

Срна сазнаје да је шеснаестогодишњак нападнут испред Основне школе "Вук Караџић", док се шетао са два друга. Они су дошли до ове школе у намјери да се састану са другарицом.

Претучени дјечак задобио је огреботине, те повреде од удараца у леђа и по лицу.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

КЕКО

04.04.2017 15:36

Дјеца узимају маха,виде да за њих нема закона ил су казне благе и зато све висе има насиља медју малољетницима.Видјели смо како је присао убица од Станка из Бијељине,кад га убио у сколском двористу,коиллико је осудјен.

ОДГОВОРИТЕ