Видео: "Све вријеме је провоцирао, нисам то доживео"!

Шта се догодило и због чега у финишу утакмице Цедевита - Партизан? Ево једне верзије. . .

Кошарка 03.04.2017 | 20:45
Видео: "Све вријеме је провоцирао, нисам то доживео"!
"Мајсторица" полуфиналне серије АБА лиге између Цедевите и Партизана, у којој црно-бели синоћ у Загребу нису успели да направе подвиг и пласирају се у велико финале, у ком ће улог бити и Евролига, није прошла без тензија.

Меч у ком Партизан није водио, али у финишу јесте успео на кратко да приђе домаћину, обележила је и нервоза, која је у два наврата умало довела до физичког обрачуна играча два ривалска тима.

Прво су се покачили Лука Бабић и Стефан Бирчевић, а када је време истицало и свима у "Дому спортова" постало јасно да ће првак Хрватске отићи даље, Марко Томас добацио је лопту у руке Урошу Луковићу и потом му се приближио, добацујући му нешто и показујући руком према кошу на другој страни терена.

Штитећи саиграча, неколицина играча Партизана ушла је у "гурку" са Томасом, али је и то прошло без већег инцидента.



После утакмице, Томас је хрватским новинарима испричао своју верзију догађаја, који је у Србији, на основу онога што је могло да се види у директном преносу на Арени спорт, схваћено и као провокација и неспортски потез играча победничког тима.

"То нема никакве везе с Партизаном, нити с тим да сам хтео да их понизим", рекао је Томас.

"То је био одговор Луковићу на његове сталне провокације и неспортско понашање. Одговорио сам му истом меру, једноставно сам му бацио лопту и рекао: 'Ево, иди сада дај кош'", објаснио је плејмејкер Цедевите у разговору за "Тпортал".

"Нисам познат као играч који воли вербално да се препуцава, али тај дечко ме је провоцирао из чиста мира. Нисам могао да верујем шта све ради и шта ми говори, до сада нисам доживео такве ствари. Због тога сам и добио техничку грешку у трећој четвртини", испричао је Томас.

Погледајте како је то све изгледало...



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар