Милијаш прославио јубилеј и рекао: Најбољи смо!

"Неће бити лако, биће доста борбе, али сматрам да смо најквалитетнија екипа и да ћемо то и доказати", изјавио је МИлијаш за клупски сајт.

Фудбал 03.04.2017 | 19:10
Милијаш прославио јубилеј и рекао: Најбољи смо!
Један од најискуснијих првотинаца Црвене звезде Ненад Милијаш изјавио је да је поносан на јубилеј од 200 утакмица у црвену-белом дресу и поруцио да се нада новој титули.

Милијаш, који се зимус вратио у Звезди и по трећи пут обукао дрес клуба за који навија, у победи против суботичког Спартака 2:1 у последњих 10 минута заменио је Гелора Кангу.

"За мене је велика част што сам уписао 200. наступ за Црвену звезду, посебно зато што нема много играча у новијој историји Звезде који су успели да сакупе тако велики број утакмица и оставе траг у овом клубу, углавном одлазе раније у иностранство. Још ми је драже што ћу овај јубилеј памтити по победи коју смо остварили, нова три бода су ту и прешли смо још један корак на путу до освајања титуле. Неће бити лако, биће доста борбе, али сматрам да смо најквалитетнија екипа и да ћемо то и доказати", изјавио је МИлијаш за клупски сајт.

Милијаш ће ускоро прославити 34. рођендан, каријеру је почео у Земуну, а први пут Звездин дрес обукао је 2006, да би три године касније прешао у енглески Вулверхемптон и три сезоне наступао у Премијер лиги.

Вратио се у Звезду 2012, да би после две године отишао прво у Турску, у Манису, а потом у Кину, у Хебеј и кинески Хебеј и Жонгу.

Са Звездом је освојио три титуле и два Купа.

За репрезентацију Србије одиграо је 25 утакмица, постигао четири гола и учествовао на Мундијалу у Јужној Африци.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар