Џикић: Играчи се опустили због повреде Боутрајта!

Тренер Партизана Александар Џикић није био много расположен за причу после пораза од Цедевите у Загребу и елиминације из плеј-офа АБА лиге.

Кошарка 03.04.2017 | 11:45
Џикић: Играчи се опустили због повреде Боутрајта!
Цедевита је победила са 87:78 и тако славила са 2-1 у полуфиналној серији, трећи пут елиминисавши црно-беле у последње четири сезоне у полуфиналу такмичења.

"Урадили смо оно што смо обећали, дошли смо овде и одлучила је мајсторица. Честитам екипи Цедевите. Победили су нас. То је то, немам много шта да вам кажем", рекао је Џикић.

Загребачка екипа играла је цео меч без првог стрелца Рајана Боутрајта, који се повредио на самом почетку утакмице, док је у другом остала и без Марка Араповића, који се такође повредио.

"Можда је та повреда Рајана Боутрајта довела до опуштања мојих играча. Ипак је он први играч Цедевите уз Мира Билана. Мислим да смо задовољни сезоном. Мислим да треба да будемо задовољни, али то је питање за људе који воде клуб", додао је Џикић.

На крају утакмице дошло је до кошкања на терену, али је тренер Партизана оценио да је то део кошарке, иако је смиривао тензије.

"Хоће да победе и једни и други. То је све кошарка. Нисам додавао гас на лудило", закључио је тренер Партизана.

Цедевита ће у финалу играти против бољег из дуела Црвене звезде и Будућности, који су уторак играју свој "мајсторицу".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар