''Прихватићу вољу људи у Србији''

У Новом Београду грађанску дужност обавио је лидер Српске напредне странке и актуелни премијер Србије Александар Вучић који је том приликом поручио да се нада да ће Србија овим изборима обезбиједити стабилност и наставак економских реформи и економског успјеха.

Србија 02.04.2017 | 10:29
''Прихватићу вољу људи у Србији''
"Надам се само да ће Србија овим изборима обезбиједити стабилност и наставак економских реформи, економског успјеха. У сваком случају, желим да вјерујем да никоме неће падати на памет да дестабилизује Србију и да ради оно што је, нажалост, обећавао у изборној кампањи", истакао је Вучић који је на гласање дошао са кћерком Милицом.



Изразио је увјерење да ће излазност бити велика и да ће људи на демократски начин одлучити о својој будућности.



Одговарајући на новинарско питање о очекивањима побједе у првом кругу, Вучић је нагласио да ће "прихватити сваку вољу људи у Србији".

"Увијек се надате томе. Надате се успјеху, побједи, а на народу је да каже шта жели и мисли. Ја ћу сваку вољу људи у Србији прихватити и признати и уколико будем поражен истог секунда честитаћу мојим противницима.

Уколико буде другачије, било би пристојно, макар послије свих увреда које су упутили и најпрљавије кампање коју су водили да барем честитају. У сваком случају, што се мене тиче, потпуно сам миран, радио сам најбоље што сам могао за нашу земљу, а да ли ће народ рећи да је то било довољно добро или не, то ћемо видјети вечерас", поручио је Вучић.

Јутрос у седам сати отворена су бирачка мјеста у Србији на којима ће грађани бирати новог предсједника. На изборима за предсједника Србије на 8.396 бирачких мјеста гласаће 6.724.949 грађана. Грађани ће гласати и на Косову гдје ће на 90 бирачких мјеста своју грађанску дужност обавити 105.929 бирача.

Право гласа ће имати и дијаспора која ће гласати на 53 бирачка мјеста у 32 земље свијета. Право гласа ће имати 11.590 бирача. Дакле, од 7 до 20 сати гласаће се у Аустрији, Белгији, БиХ, Грчкој, Италији, Јужноафричкој Републици, Катару, Кини, Либану, Македонији, Малти, Мађарској, Њемачкој, Норвешкој, Пољској, Румунији, Русији, Словачкој, Словенији, Турској, УАЕ, Финској, Француској, Холандији, Хрватској, Црној Гори, Чешкој, Швајцарској и Шведској. У трци за предсједника Србије налази се 11 кандидата.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

црис

02.04.2017 08:51

Зар мозес другације?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

02.04.2017 09:24

Црис, свака част за коментар....

Name

Покојна Милева

02.04.2017 09:43

Идемо Бели,против црног...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Багра

02.04.2017 10:26

Користи властито дијете за промоцију. Дно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хахаха

02.04.2017 11:19

Лазес док зинес! Не заборави да си ти обицна улизица,полтронцина,слуга великих сила,ти си пропаст српског народа! Ниси Бог! А,хтео би!!!

ОДГОВОРИТЕ