Волтерс: Пред нама је занимљива седмица!

Кошаркаш Црвене звезде Нејт Волтерс рекао је после победе над Униксом да га радује што је екипа била ефикасна

Кошарка 02.04.2017 | 19:15
Волтерс: Пред нама је занимљива седмица!
Американац је додао да је пред црвено-белима занимљива недеља у којој се нада да ће остварити добре резултате.

"Мучили смо се на почетку утакмице, посебно у нападу у последњих неколико утакмица. Ова победа је веома добра за нас, сви се осећају помало боље и чини се да су сви имали мало више енергије. Ово је за нас добра утакмица", рекао је Волтерс.

Звезда је у 29. колу Евролиге победила Уникс са 83:65 и тако уписала 16. тријумф у најјачем европском такмичењу. Црвено-бели су у другој четвртини у којој су постигли 30 поена преокренули утакмицу.

"Мислим да смо заиграли брже, да нам је то помогло да постижемо преко потребне поене. Морамо да будемо агресивнији и да не промашујемо отворене шутеве. Морамо да шутирамо са самопоуздањем и лопте ће лакше улазити у кош. Мучили смо се много на шуту у последњим мечевима и било је лепо видети да нам лопте 'улазе' вечерас", рекао је Волтер.

Тренер Дејан Радоњић на позицији плејмејкера у последњих неколико утакмица, због повреде Стефана Јовића, ротира њега и Чарлса Џенкинса

"Стеф је сјајан играч. У последњих пет утакмица често не игра и морамо да надоместимо његово одсуство. Чарлс и ја покушавамо да радимо део посла, али ту је и остатак екипе, то је заслуга целог тима. Трудимо се да играмо брзо, да лопта иде ка играчима у рекету и да играмо агресивно", казао је Волтерс.

Звезду наредне недеље очекују два битна меча - у уторак трећа утакмица полуфинала плеј-офа Јадранске лиге против Будућности, а потом и меч с Дарушафаком за пролаз у Топ 8 Евролиге.

"Прво морамо да се концентришемо на оно што нас очекује у уторак, јер је то веома важна утакмица у којој морамо да победимо и морамо да се максимално концентришемо на то, да играмо меч по меч. Занимљива недеља је пред нама и надам се да ће све бити добро за нас", рекао је Волтерс.

Он је додао да се екипа "добро осећа" и да "нема места умору" после неколико напорних недеља.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар