СЛС: Две промјене за Спартак, Гроф не мисли о Партизану!

Црвено-бели покушаће шести пут узастопно да победе Суботичане у Београду, а повређене Анђелковића и Руиза има ко да замени.

Фудбал 01.04.2017 | 10:30
СЛС: Две промјене за Спартак, Гроф не мисли о Партизану!
Фудбалери Црвене звезде налазе се у серији од 20 утакмица без пораза, још од кад су 17. септембра прошле године изгубили 152. "вечити дерби" од Партизана у Хумској.

У тој серији, добили су 17 мечева, а три одиграли нерешено.

Управо је наредни ривал црвено-белих, суботички Спартак, једна од три екипе које су лидеру шампионата откинуле два бода на путу ка одбрани титуле. У суботу у 16 часова, уз директан пренос на Арени спорт 1, Црвена звезда покушаће шести пут узастопно као домаћин да победи Суботичане и повећа притисак на Партизан пред тешко гостовање црно-белих у Нишу, истог дана, само од 18.30.

Али, то неће бити лако, што због повреда, што због непредвиљивости Спартака, који је ове сезоне готово подједнако побеђивао и губио, и на страни и код куће.

"Очекујемо да ћемо да победимо, али сигурно је да неће бити лако. Бодови су потребни и нама и њима, њима због плеј-оф, а нама... сви знате зашто. Јесенас су нам у Суботици одузели два бода, може се рећи. Доста су нас намучили. Очекујем тешку утакмицу. Надам се да ћемо успети да победимо и да ћемо ову сезону завршити као прваци", рекао је Божовић новинарима у Београду.

"Имају доста незгодних играча. Ту пре свега мислим на (Огњена) Мудринског, Владимира Јововића, (Владимира) Торбицу, који је мотор и покретач екипе. Желим да искористим ову прилику да му честитам на 300 наступа у дресу Спартака. Сутра ће му бити 301. Ретки су такви играчи који су издржали да играју овај наш фудбал", рекао је Божовић, који се нада да ће његов тим забележити макар минималну победу, а од ремија у Београду 2:2, забележеног 25. маја 2011. године, резултати су гласили: 1:0, 4:1, 5:0, 1:0 и 4:0.

Упитан да ли ће његова екипа победом над Спартаком створити притисак Партизану, који два и по сата касније почине свој меч против Радничког, Божовић је рекао да не размишља о томе.

"Нема потребе да размишљам о томе. Наша обавеза је да побеђујемо и најважније је то што ми зависимо сами од себе", рекао је тренер црвено-белих.

Ристић и Милић стартери?

Он је додао да на сутрашњој утакмици неће моћи да рачуна на повређене Џона Руиса и Душана Анђелковића, као и да су сви остали играчи спремни. Њихове замене требало би да буду опорављени Михаило Ристић и све бољи Немања Милић, који је дошао у Звезду зимус управо из Спартака.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар