Шеховић: Звезда је код куће добијала Реал и ЦСКА!

Кошаркаш Будућности Сеад Шеховић рекао је да ће екипа покушати да направи изненађење и победи Црвену звезду у трећој, одлучујућој утакмици полуфинала АБА лиге.

Кошарка 02.04.2017 | 21:15
Шеховић: Звезда је код куће добијала Реал и ЦСКА!
Будућност је у другом мечу полуфинала победила Звезду са 63:57 и тако серију вратила у Београд.

Мајсторица је на програму у уторак од 19 сати.

"Веома значајна победа за нас. Улила нам је самопоуздање с обзиром на то да је Звезда славила у претходна три меча. Наравно, продужили смо серију и преселили је у Београд где ћемо све дати од себе да направимо изненађење", рекао је Шеховић за сајт регионалног такмичења.

На питање да ли је одбрана кључ успеха у серији против Звезде, Шеховић је истакао да је одбрана клуч у целој сезони.

"Одбрана је основ добре игре сваког озбиљног тима. Из одбране креће самопоуздање, јер кад немате шутерску ноћ, што је био случај у претходном мечу, можете да се ослоните на одбрану и добијете утакмицу, иако нисте били нападачки расположени. Потрудићемо се да одиграмо још боље и у одбрани и у нападу јер Звезду код куће само на тај начин можемо да угрозимо", рекао је Шеховић.

Будућност нема добар скор са Црвеном звездом у Београду.

"Звезда је у Београду ове године савладала сва велика имена попут ЦСКА, Реала... Пред својом публиком играју изузетно добро. Имају велику подршку навијача. Не бих се ослањао на традицију, свака утакмица је прича за себе. Посебно кад је плеј-оф у питању и кад је улог финале АБА лиге", рекао је Шеховић.

Цела сезона заправо стаје у један меч. Шеховић је навео да притисак постоји, али да су играчи професионалци и да умеју да се носе с тим.

"Свесни смо да је Звезда фаворит, како сада тако и од почетка лиге, а то су доказали играма у регуларном делу. На нама је да одиграмо што боље, дамо све од себе као што је то био случај у Подгорици, па ћемо видети на крају ко ће да се радује. Надам се ми", закључио је Шеховић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар