Основан одбор ПУС у Теслићу

У присуству чланова и симпатизера странке јуче је у Теслићу основан Општински одбор Покрета успјешна Српска, сапштено из те странке.

Република Српска 31.03.2017 | 13:34
Основан одбор ПУС у Теслићу
- Идеја за коју се ми у Покрету залажемо, а која је на претходним локалним изборима остварила велики резултат у Бијељини, јасно је показала да народ у Српској жели да се удаљи од умртвљене, успорене и неефикасне политике и политичког естаблишмента који је на власти у нашој држави већ двије ипо деценије", рекао је присутнима предсједник ПУС проф.др Златко Максимовић.

Нагласио је да ће то бити идеја водиља коју желе да шире и да пренесу на ниво Српске.



"Након изборне јединице 6 (регија Бијељине) настављамо наше ширење и на остале општине у Српској, јер за предстојеће опште изборе имамо јасан циљ, а то су два посланичка мандата у Народној скупштини Републике Српске", рекао је Максимовић.

Према његовим ријечима, људи у Српској теже ка животним трендовима које постоје у Западној Европи, у западном свијету и на тај начин размишљају.

"Задовољавање тих потреба је приоритет у политичком раду Покрета успјешна Српска. ПУС жели да избори своје мјесто у политичком животу Српске као конструктивна алтернатива политичким размишљањима која су се зауставила у 30, 40, 50-тим годинама прошлог вијека, а која су нажалост још увијек присутна у нашој свакодневници", казао је Максимовић, представљајући политичку платформу.



Додао је да у политичко размишљање и дјеловање желе да уведу нове, свјеже и прогресивни трендови.

- Политика 20. вијека је превазиђена и народ у Српској тежи ка новим људима који ће Српску унаприједити успјехом, развојем, послом и стандардом. Људи траже крај рата. Људи траже да дјеца остану у Српској због перспективе, а не зато што не могу побјећи одавде. Ми то разумијемо и своју снагу усмјеравамо ка рјешавању тих проблема. Ка стварању љепше и боље Српске, навео је у свом обраћању проф.др Златко Максимовић.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Саса

31.03.2017 12:29

Само напред др Максимовицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анонимус

31.03.2017 13:11

А на сликама све СНСД-ове присталице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Замало први

31.03.2017 15:20

ТУЗНИ СКУППЕЕЕЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

да га Мицо не покра

31.03.2017 18:56

Понос Бн

Name

Реално

01.04.2017 06:59

Ај злаја у заборав нецес ти моци да будес ни предсједник ос СВИЛЕНУ БУБУ ко у Радасиновој серији Драгојло сто је био а камол да имас два посланика.Јеси се био ускуразио вели доби изборе за градонацелника ал к.......Висе це неко имати гостију за славу него ти гласова.Недај Бозе да си добио изборе па ја не познам ПРЕПОТЕНТНИЈЕГ цовјека од Златка у РС нити цовјека који је веци МЕГАЛОМАН.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Р

01.04.2017 08:52

Додикови прелетаћи. за паре и г..... би дали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

С

01.04.2017 08:55

Сав јад од Додикових прелетаћа.

ОДГОВОРИТЕ