Марадона о казни Месију: Разговараћу са Инфантином!

Легендарни фудбалер Дијего Армандо Марадона сматра да је казна за нападача Барселоне, Лионела Месија, преоштра.

Фудбал 01.04.2017 | 12:30
Марадона о казни Месију: Разговараћу са Инфантином!
Светска фудбалска федерација (ФИФА) суспендовала је репрезентативца Аргентине на четири утакмице због вређања помоћног судије.

“Мислим да је казна ужасна, разговараћу са Инфантином. Четири меча је много. Озбиљност Месијевих речи је такође 'јака', али мислим и да суспензија може да буде смањена", рекао је Марадона.

Фудбалер 'Блауграна' је судију вређао у минималној победи над Чилеом у Буенос Ајресу, где је био стрелац јединог гола из пенала. Њега је ФИФА казнила због "увредљивих речи директно упућених помоћном арбитру".

"Меси је осетљива особа и он не ради ништа друго осим што тренира. Он је 'плишани меда' према саиграчима, према свима", додао је легендарни Аргентинац.

Ово је тежак ударац за "Гаучосе", с обзиром на то да их чека велика борба до краја квалификација за пласман на Светско првенство у Русији.

"Месијево одсуство је кључно. Аргентина без њега је једно, са њим друго. Ако одстраните Роналда из Португалије, они су и даље победнички тим. Исти је случај са Реалом, али и Барселоном", закључио је Марадона.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар