Само су се ''шалили''! Бачка, ипак, не иступа из Суперлиге Србије!

Суперлигаш из Бачке Паланке донео одлуку о томе да настави такмичење у домаћем првенству. Одбијене и оставке председника клуба и комплетног УО.

Фудбал 30.03.2017 | 11:30
Само су се ''шалили''! Бачка, ипак, не иступа из Суперлиге Србије!
Крај драме!

Суперлига Србије ће наставити да броји 16 чланова пошто је на ванредној седници Управног одбора ОФК Бачка једногласно одлучено да се одбије предлог о иступању из лиге.

Осим тога, такође једногласно, одбијене су оставке комплетног Управног одбора на челу са председником Владимиром Мрђаном.

Одбијен је и захтев да челник клуба Марјан Рнић иступи из "свих тела" Фудбалског савеза Србије, а он је уочи гласања одржао и кратак говор, у коме је понудио гаранције да нико није свесно желео да оштети ОФК Бачка.

"Тврдим да нико из ФСС, председник савеза Славиша Кокеза, као ни један члан извршног одбора, судијске комисије или судијске организације нема везе са овим дешавањима, нити је било који актер утакмице добио налог да наш клуб оштети. То вам гарантујем јер дуго познајем све те људе. На крају крајева, то није пракса Савеза, већ је интенција Савеза и његових челних људи регуларност такмичења. О овоме што говорим немам ниједну дилему и молим вас да ми ово верујете, а увек ће бити људи који ће ширити дезинформације и доводити вас, као часне људе, у заблуде и недоумице", казао је Марјан Рнић.

Дебитант из Бачке Паланке био је претходних дана огорчен на суђење Бојана Николића на мечу против Радничког из Ниша, а револтирани његовим одлукама сазвали су седницу Управног одбора на којој је најважнија тачка било напуштање такмичења.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар