Жозе: Долазак Нејмара као разбијање сефа - апсурд!

Жозе Мурињо каже је да је трансфер Нејмара на Олд Трафорд за 200 милиона евра немогућа мисија, пре свега јер се Барселона неће одрећи сјајног Бразилца.

Фудбал 02.04.2017 | 18:30
Жозе: Долазак Нејмара као разбијање сефа - апсурд!
Како је писао каталонски Спорт, менаџер Манчестер Јунајтеда спреман је да другу годину у низу обори светски рекорд у висини трансфера, после Пола Погбе, како би довео капитена 'Селесаа' у Јунајтед.

"Увек сам се трудио да будем објективан у преговорима са другим клубовима и да питам ког играча могу да ми дају. Трансфер Нејмара је апсурдан, клуб као Барселона неће да га пусти. Он је највећи после Месија у Барселони, млад је, и покушаће да га задрже што дуже. То је као да покушавате да разбијете сеф, немогуће", рекао је Мурињо за бразилски ЕСПН.

Нејмар је пре неколико месеци продужио уговор са Барселоном до 2021. године, уз клаузулу од баш 200 милиона евра, коју Манчестер жели да активира и понуди му плату од 25 милиона годишње.

Двадесетпетогодишњи крилни нападач ове сезоне није толико ефикасан као ранијих година, постигао је 14 голова, уз 12 асистенција, у свим такмичењима, што му је најслабији учинак од доласка на Ноу Камп 2013. године из Сантоса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар