Љуљ: Хјустон поштује моју одлуку да останем у Реалу!

"На крају крајева, треба да будете тамо где сте срећни. А ја јесам у Мадриду", каже кошаркаш који је тренутно у најбољој форми у Европи.

Кошарка 01.04.2017 | 15:45
Љуљ: Хјустон поштује моју одлуку да останем у Реалу!
Серхио Љуљ је ове сезоне померио много граница, игра у животној форми, а када дођу шутеви у последњој секунди онда ту нема размишљања. Дате њему лопту и не морате да размишљате.

Све то је навело Хјустон Рокитске да га желе у свом тиму јер полажу права ња њега (за више од два милиона евра их откупили од Денвера).

Ипак, Шпанчево срце каже другачије.

"Рекао сам много пута да сам срећан у Реал Мадриду. Мислим да је то идеалан тим за освајање титула. Реал је начинио велики напор да ме задржи. А на све то навијачи ми показују љубав сваког дана, то је важно за мене. На крају крајева, треба да будете тамо где сте срећни. А ја јесам у Мадриду".

Као што је напоменуо, Хјустон га подржава у одлуци.

"Они поштују то што сам одлучио и нису ме никада притискали. Очигледно је да су гледали моје утакмице и ниормално је да желе да играм за њих. Али су увек имали поштовање за мене и хвала им на томе".

Љуљ је постао познат по својим лудим шутевима званим "мандарине".

"То је занимљив надимак. Покушавам да погодим када време истиче. А у последње врем сам успешан у томе", рекао је Љуљ.

А, није само Љуљ тај који има способност да погоди када је најважније.

"Спанулис је легенда, имам велико поштовање за њега. Можете толико тога да научите од њега. Надам се да ћу једног дана бити као он".

Показао је Љуљ још једну врлину - скромност.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар