Вриједна донација Болници у Приједору

Педијатрија Опште болнице у Приједору обновила је намјештај на свом одјељењу, захваљујући донацији Сбербанк а. д Бањалука.

Република Српска 28.03.2017 | 16:05
Вриједна донација Болници у Приједору
Начелник педијатрије др Андрија Вукотић је у име Опште болнице преузео донацију, коју је уручио Предраг Турудија, руководилац филијале у Приједору.

Приликом уручивања намјештаја, др Андрија Вукотић је изразио своју захвалност "Сбербанци" која, како каже, увијек излази у сусрет и разумије потребе Педијатријског одјељења Опште болнице у Приједору.

„Намјештај који је дониран дјелимично је искоришћен за опремање Ултразвучног кабинета, Пријемне педијатријске амбуланте, као и за опремање Дјечијег одјељења“, изјавио је др Андрија Вукотић.

Предраг Турудија, руководилац филијале Приједор Сбербанке а.д. Бањалука истакао је да "Сбербанк" увек настоји да помогне општинама широм Српске.

„Велико нам је задовољство што можемо поново да изађемо у сусрет педијатрији Опште болнице у Приједору, јер тиме помажемо најмлађима којима је помоћ најпотребнија. За Сбербанк а.д. Бањалука је ангажман на пројектима друштвено-одговорног пословања производ нашег чврстог увјерења да само кроз подршку трајним вриједностима друштва у коме радимо и живимо, можемо створити боље и напредније окружење за све нас“, истакао је Турудија.

"Сбербанк" у Бањалуци труди се да у сваком тренутку становницима локалних заједница у којима послује да до знања у коликој мјери препознаје њихове проблеме који захтјевају помоћ и хитне реакције.

(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дрсган

28.03.2017 17:52

Лијепо! Браво за нешто позитивно!

ОДГОВОРИТЕ