Мората преломио - хоће у Челси!

Антонио Конте затражио од Романа Абрамовича да му купи Шпанца.

Фудбал 28.03.2017 | 21:00
Мората преломио - хоће у Челси!
Алваро Мората је спреман да напусти Реал Мадрид овога лета како би поново сарађивао са некадашњим шефом Антонијом Контеом у Челсију.

Шпански Ас преноси да је италијански стручњак разговарао директно са власником ПлавацаРоманом Абрамовичем како би руски тајкун поставио као приоритет довођење репрезентативца Црвене фурије овога лета. Претпоставља се да би свота од 65.000.000 евра била довољна да убеди Краљевски клуб да пусти Морату у Лондон.  

У истом тексту наводи се и да би 24-годишњи нападач радије да промени средину и обуче плави дрес уместо белог, без обзира што је дете Реала и навијач клуба од малих ногу.

Мората је, иначе као стартер започео само девет утакмица у Примери за Реал ове сезоне, а постигао је и осам голова, у просеку на сваких 111 минута.

Подсетимо, недавно је и енглески Гардијан објавио сличну информацију, односно да јеМората на добром путу да се пресели на Стамфорд Бриџ, али да би тај трансфер могао да буде размена у којој ће Тибо Куртоа и Еден Азар отићи у супротном правцу.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар