Радоњић: Будућност ће одговорити на све што им се дешава!

Дејан Радоњић нада се да ће Црвена звезда моћи да се издигне изнад тешког ритма утакмица и против Будућности заврши посао око пласмана у финале АБА лиге.

Кошарка 27.03.2017 | 19:45
Радоњић: Будућност ће одговорити на све што им се дешава!
"У други меч против Будућности улазимо после изузетно напорног циклуса, који датира још из периода пре него што смо одиграли прву утакмицу у Београду. Имали смо два евролигашка меча у кратком року, покушаћемо да се у тим околностима припремимо. Очекујем реакцију Будућности после свих дешавања које су имали у тиму", рекао је Радоњић за клупски сајт.

‘Црвено-бели’ после првог меча воде са 1:0 и у Подгорици имају прву меч лопту за финале.

"Надам се да ћемо моћи енергетски да одговоримо у овом мечу, да квалитетне елементе у игри Будућности исконтролишемо и изнесемо ситуацију у нашу корист у позитивном смислу", поручио је некадашњи кошаркаш и тренер Будућности.

Добра вест за првака Србије и Јадрана је да ће у Црној Гори бити у комплетном играчком кадру.

"Ситуација је комплексна чињеницом да су поједини играчи дуго одсуствовали и да сада кроз кратак период морамо да их враћамо и доводимо у бољи статус, али сигурно је да ћемо дати све од себе да на увек тешком терену дођемо до доброг резултата", наводи Радоњић.

Кошаркаш Звезде Бранко Лазић очекује тешку утакмицу против Будућности.

"Добро се познајемо, Будућност је имала седам дана да се добро припреми, а очекујем и да ће реаговати на промене у тиму. Иза нас је заиста тежак и напоран период са много утакмица, али морамо да будемо чврсти, да одиграмо борбено, максимално сконцентрисано и то на тешком терену у Морачи", рекао је Лазић.

Друга утакмица полуфиналне серије плеј-офа АБА лиге између Црвене звезде и Будућности игра се сутра од 20 сати.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар