Лига 6 БиХ: Зрињски одличан, Игокеа рутински, Слободи дерби!

Кошаркаши Зрињског дошли до треће побједе. Спарси и Какањ и даље без тријумфа. Дерби у Мејдану припао Слободи. Игокеа рутински у Какњу.

Кошарка 26.03.2017 | 14:45
Лига 6 БиХ: Зрињски одличан, Игокеа рутински, Слободи дерби!
Послије три одиграна кола "Лиге 6" БиХ, једини тим са максималним учинком је мостарски Зрињски. У трећем колу побиједили су Спарсе у гостима 88:81.

На другој страни сарајевски тим је и даље без побједе.

Мостарци су до побједе дошли без понајбољег играча Драшка Кнежевића, а његову улогу преузели су Брамит, Бегић и Ђурасовић.

Американац је био најефикаснији актер меча са 29 поена, Бегић је додао 19, а Ђурасовић 14 поена. На другој страни Јовановић је постигао 19, Ковачевић 16, а Степановић 14 поена. 

ИГОКЕА РУТИНСКИ У КАКЊУ

У репризи прошлогодишњег финала Игокеа је побиједила Какањ у гостима 86:69. 

Најефикаснији код гостију био је Робинсон са 19, док су Вук Радивојевић и Блаж Махковиц уписали по 13 поена.

У редовима Какња бољи од осталих били су Алдин Џелмо са 13, те Обрад Томић, Жељко Палавра и  Душан Шакотић који су постигли по 11 поена.

МЕЈДАН НЕОСВОЈИВ ЗА БОСНУ

Сарајевска Босна Роyал ове сезоне није никако славила у Тузли у Мејдану. Слобода је након тешког пораза у прошлом колу у Мостару, у суботу нанијела први пораз сарајевском тиму у " Лиги 6", било је 80:75.

Енес Латифагић је са 25 поена био најзаслужнији за тријумф свог тима. Њему уз раме били су Девонт Браун са 19 и Алмир Хасандић који је постигао 16 поена.

У екипи Босне истакли су се Марко Јошило са 17 и  Харис Делалић који је забиљежио 16 поена.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар