Да ли се Трамп и Меланија разводе?

Од председничке кампање, у коју је Меланија била укључена врло мало (осим плагираног говора Мишел Обаме који је изговорила на Републиканској конвенцији), чини да је прва дама САД-а Доналдова ћерка Иванка, а не његова супруга.

Свијет 24.03.2017 | 19:05
Да ли се Трамп и Меланија разводе?
Док би се то могло да се протумачи као Меланијина срамежљивост и жеља да заштити приватни живот, некаваљерско понашање Доналда који на инаугурацији није хтео да јој отвори врата лимузине нити да је сачека да заједно крену, говора након којег се њено лице смркло, до уопштене укочености у држању кад је у близини мужа моћника - све то стручњаци за невербалну комуникацију наводе као доказе да је њихов брак све само не испуњен љубављу и блискости.

И не само то, неки су медији отишли корак даље наводећи идеје како је Меланија у том односу психички злостављана, но због врло доброг адвокатског тима и моћи коју ужива њен супруг, не може себи да приушти да изађе из брака - јер би је Доналд "уништио".

Он је, наиме, верује да је он једини који може да оставља, а то му тренутно за његов политички имиџ не одговара.

Никад не спавају у истом кревету

Нови докази у прилог томе да је њихов брак само политички аранжман стижу из извора блиског пару који открива да, иако тренутно живе у другим градовима, не деле заједничку постељу чак ни онда кад имају прилику за то. Чини се како лепа Словенка ипак пружа отпор свом мужу, будући да је наводно управо она та која то одбија, пише аваз.ба



Те изненађујуће изјаве прате извештаје у којима се 46-годишњакиња наводно осећа јадно у свом браку, као и у улози прве даме. Она још увек живи у Трамп кули у Њујорку с њиховим сином Бароном, али требало би даму се придружи свом супругу у Белој кући у јуну.

Извор који је дао интервју за "УС Викли" рекао је да они свуда где иду имају одвојене собе.

- Никад не проводе ноћ заједно, баш никад. Меланија жели да има што мање могуће посла са Доналдом. Не занима је он, као ни председништво - рекао је породични пријатељ.

Заводник којем су жене "комад меса"

Постоје бројна сведочанства, али и докази да нови амерички председник нема превисоко мишљење о женама те сматра да би већина њих требало да се држи кухиње и кревета, док мушкарци "раде посао". У то вероватно не укључује своју кћерку, која је посебна због чињенице да носи његове гене и због тога што је он усмерава.



Једна од спорних снимака у којима се Трамп показао као супротност џентлмену је она из 2004. у којој је коментарисао секс с Линдзи Лохан, која је тада имала само 18 година. Касније је оповргнуо да је икад спавао с њом. Други је случај снимка у којој вулгарним речником говори како је некажњено хватао жене за међуножје и "лажне груди".

На троминутном снимку види се Трамп како говори о глумици коју је требало да сретне на снимању сапунице "Даyс оф Оур Ливес" у којој требало да се појави.

- Морам да узмем Тик-Так у случају да почнем да је љубим - рекао је Трамп Билију Бушу тадашњем водитељу шоу "Аццесс Холлywоод" посвећеног холивудским звездама.



- Знате аутоматски ме привлачи лепо. Одмах почнем да их љубим. То је попут магнета… Не чекам, кад се звезда то вам је допуштено, можете све - с поносом је истицао.

Осим тога, хвалио се и како је наваљивао на секс са женама у браку.

- Навалио сам њу као на кучку али нисам успео. Хтео сам је да је је*ем, али била је у браку - рекао је Трамп.

Снимак је настао неколико месеци након што се венчао с трећом супругом Словенком Меланијом.

Иако је Меланија рекла да је згрожена тиме што је чула, опрашта супругу јер је заправо реч о "мушком разговору из свлачионице" у којем они погрешно мисле да испадају фрајери. Но, чини се да је и то била само наручена изјава за јавност, а гђа. Трамп добро зна с киме заправо има посла.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дрипац

24.03.2017 18:35

Па онда и стар. Разлика у годинама је вазна.

ОДГОВОРИТЕ