Ватутин о шансама Теодосића за НБА: Ако се жеље поклопе...

„Уз дужно поштовање Милошу, ЦСКА није само Теодосић, Хријапа или Де Коло. ЦСКА је тим“, рекао је први човек Армејаца.

Кошарка 26.03.2017 | 22:15
Ватутин о шансама Теодосића за НБА: Ако се жеље поклопе...
Где ће Милош Теодосић? Чини се да је „сад или никад“ шанса за НБА и да је ово прилика каријере да се најбољи европски плејмејкер опроба у најјачој лиги света.

Заинтересованих клубова има. Највише је загризао Бруклин чији челници су током недеље боравили у Моксви и гледали меч са Дарушафаком у којем је Теодосић блистао. Али проблем је што српски репрезентативац неће у клуб који не задовољава његове спортске амбиције. А Бруклин је убедљиво најгори у НБА лиги...

Ако Теодосић ипак не добије задовољавајућу понуду с оне стране Атлантика, опција је и останак у ЦСКА. Наравно да би Армејци желели да задрже најбољег играча, а поводом тога се огласио и првои човек клуба Андреј Ватутин.

„Интересовање НБА клубова за Теодосића још је један доказ чињенице колико је он велики играч и да смо имали ваљан разлог што смо веровали у њега свих ових година. Али уз дужно поштовање Милошу, ЦСКА није само Теодосић, Хријапа или Де Коло. ЦСКА је тим! На крају сезоне истичу уговори деветорици наших играча. Током лета ће стручни штаб и клупска управа имати много посла на процесу комплетирања тима. Као што је писало у класицима, договор је производ стрпљења две стране. Ако се наредног лета воља и жеља ЦСКА и Теодосића буду поклапали као до сада, она је то једна  прича. Ако се не буду поклапали, она је то сасвим друга ствар“, рекао је Ватутин за руске медије. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар