Ватерполо спектакл – Србија вс Про Реко!

Средином априла очекује нас прави ватерполо спектакл између два најјача колектива на свету.

Остали спортови 25.03.2017 | 15:15
Ватерполо спектакл – Србија вс Про Реко!
Ватерполо репрезентација Србије, актуелни шампион Европе и света, освајач златних медаља у Светској лиги, Светском купу и на Олимпијским играма, одиграће средином априла пријатељску утакмицу против најтрофејнијег клуба на свету, италијанског Про Река.

Спектакл је заказан за 15. април, а сусрет ће бити одигран на првом турниру „Трофеј Матиа Аверса“, у част некадашњег председника и оснивача ватерполо клуба Торино’81, који је преминуо у децембру прошле године.

Пре утакмице између Про Река и Србије биће одигране још две утакмице, где ће играти млађи ватерполисти Торина и Про Река.

Репрезентација Србије годинама доминира у свим такмичењима, док Про Реко ове сезоне под вођством тренера Владимира Вујасиновића игра изванредно и у свим такмичењима ређа само победе.

Биће то сјајна прилика за све љубитеље ватерпола да виде врхунске играче, а на клупама два сјајна тренера, Дејана Савића и Владимира Вујасиновића.

За италијанског шампиона тренутно играју Филип Филиповић, Душан Мандић и Душко Пијетловић, а у прошлости капицу славног клуба носили су и: Андрија Прлаиновић, Дејан Савић, Владимир Вујасиновић, Данило Икодиновић, Слободан Никић и Вања Удовичић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар