Провели годину у дивљини па сазнали да се њихова емисија више не приказује

Након годину дана проведених у шкотској дивљини, такмичари ријелити шоуа Еден напустили су своје новоизграђене домове и вратили се у цивилизацију. Тамо их је дочекало неугодно изненађење - ТВ емисија се већ мјесецима не приказује!

Занимљивости 24.03.2017 | 13:50
Провели годину у дивљини па сазнали да се њихова емисија више не приказује
Посљедњих десет такмичара  у програму Цханнел 4 по повратку је очекивало дочек из снова и статус звијезда, али су се итекако разочарали када су чули да је емитовање емисије прекинуто након само четири епизоде и то прије више од осам мјесеци, због чега су гледаоци вјеровали да је цијели пројекат окончан.

Емисија је била посвећена групи странаца који су требали доказати да су способни за годину основати властиту заједницу далеко од цивилизације. Од првобитне групе одабране за овај "друштвени експеримент" 13 учесника је одустало, најчешће због немилосрдне климе.

Покушаји оснивања друштвене заједнице далеко од остатка свијета наилазили су на велике проблеме, од љубоморе и свађа до глади.

"Посљедњих десет је отишло. На крају се испоставило да је емисија била шала. Неки од учесника су виђени код зубара у Форт Вилиаму након што су јели шљунак предвиђен за храњење кокошки", испричала је локална становница Мариа Мекперсон.

Цханнел 4 поручио је да ће се емисија Еден вратити на ТВ екране ове године.

Клиx
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар