Кад Брега слави, нема да фали...

Прослављени музичар Горан Бреговић напунио је 67 година, а рођенданско славље приредио је у Бугарској, где је тог дана гостовао у једној од најгледанијих тамошњих емисија.

Србија 24.03.2017 | 13:16
Кад Брега слави, нема да фали...
Брегини пријатељи из Бугарске и колега Ален Исламовић, који је са Брегом гостовао на бугарској телевизији, приредили су му изненађење у ресторану хотела у којем су одсели. Они су га у поноћ изненадили тортом на којој су биле свећице са бројем његових година, али и ватромет.

"Брега је, попут детета, био усхићен и одушевљен изненађењем, па је помислио жељу и угасио свећице. Заједно са сарадницима славио је до дубоко у ноћ, а након гашења свећица, отворио је шампањац, па су наздрављали.

Сви су му пожелели добро здравље и много успешних концерата, али и мирно море, на којем планира да провде лето на својој јахти. Како је весела екипа огладнела, Бреговић је тражио да сви буду послужени, након чега су наставили да пију до зоре", каже наш извор који се затекао на лицу места.

Честитке Бреги поводом рођендана стизале су из свих делова света, а многи су били шокирани да има толико година јер енергијом дечака плени већ деценијама. Припаднице лепшег пола Горану су удељивале комплименте да своје године носи одлично и да је као вино - што је старији, све боље изгледа.

Горан Бреговић се, иначе, у Софију враћа већ 7. априла, где је „Бијело дугме“ заказало велики концерт у „Арнес арени“, а само дан касније свираће у Скопљу у дворани „Борис Трајковски“.

Брега и Ален подетињили

Колико су Ален Исламовић и Горан Бреговић приватно сличног темперамента, што се рефлектује на њихово слагање на сцени, говоре њихова приватна дружења.

Једно од таквих изнедрило је фотографије на којима се ова два дечака у души лудирају симулирајући да возе трицикл.

Док Брега управља овим старим возилом, Ален удобно седи на седишту поред, чекајући да види на коју дестинацију ће га Горан одвести.

Извор: Ало

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Карадоз

24.03.2017 12:24

Хвала на дивном опису родјенданског славља, него јели познато ко је након тога Брегу ставио у кревет и пјевао му успаванку? За пелене нецу питати..

ОДГОВОРИТЕ
Name

yугословен

24.03.2017 12:42

ТУ СМО НЕГДЈЕ САМО ЦЕКАМО ДА УМРЕМО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

24.03.2017 16:17

Какви примитивни коментари,фуј. Бреги све наај и да нам јос дуго свира.

ОДГОВОРИТЕ