Погинуло 6 чланова руске гарде

Шест припадника руске Националне гарде погинули су приликом напада терориста на ту војну јединицу у Чеченији, саопштила је руска војска.

Свијет 24.03.2017 | 10:00
Погинуло 6 чланова руске гарде
Како се наводи, терористи су налетјели на припаднике руске гарде приликом покушаја да уђу на територију војног града у близини Наурска у Чеченији, након чега је почела размјена ватре.

Током борби, шест припадника руске гарде је погинуло, међутим операција ликвидације те терористичке групације успјешно је завршена.

Нешто касније саопштено је и да је још троје руских војника рањено, али су они хоспитализовани и њихово стање је стабилно.

Тренутно се спроводи идентификација терориста, док војска настоји да деминира цјелокупну територију војног града. Према прелиминарним информацијама, терористи су извели напад око два часа послије поноц́и у условима густе магле.

Руски ФСБ је раније саопштио да су снаге руске Националне гарде распоређене на сјеверном Каваказу како би се спроводили контратерористичку операцију.

(Спутњик)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Јован

24.03.2017 11:05

Највисе мрзим кад неко зали војнике дали били руски српски мадјарски америцки турски.Друзе обукао си униформу узео пуску да неког убијес повриједис наудис.Мени је зао дјеце које страдају у тим ратовима,зао ми је цивила,а кад они гину па плацени су за то брате мили.Нико их није тјерао да бирају тај позив.Погинуо,нека си сто цес у цеценији,сирији ираку јемену афганистану.Да те беко убио на куцном прагу мозда би ми и било зао.Овако ко се маца лати од маца и погине..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др.Правник

24.03.2017 11:56

Тако је......

Name

вирус

24.03.2017 14:36

Под хитно да посетис психолога а мозда је и вец касно.

Name

Ре Вирус

24.03.2017 15:22

У праву си цуј будале обукао си униформу да убијес некога. Мајмуне обукао сам униформу да браним и тебе који не залис ако погине онај ко те брани. Дно, дна.

Name

Нн

24.03.2017 17:11

Ма кога брига ста ти мрзис коњу.

Name

Ре Нн Ре Јован

24.03.2017 17:59

Хаха,драго ми је сто ме поредис са коњем,јер ти вјероватно не знас да је то јако племенита паметна зивотиња,и цврсто вјерујем много интелигентнија од тебе.Ти си неки тезак тип ал скроз,хаха.Вјероватно јос неки плацени војник или неки униформисани тип неко обезбједјење,мсм неки посао гдје се глава не,користи као орудје за рад.

Name

Кнежево

24.03.2017 18:02

Па Јоване, прекрсти се човјече, није Руски војник отишо доље да убија, злоставља... Већ треба на правди Бога да штити сваког човјека у Русији, они су изгинули у својој земљи.

Name

Миx

25.03.2017 05:12

Ти бас немас ста да радис...видим по коментарима...помири се са цињеницом да си написао глупост и да се људи не слазу...војник не треба да гине у миру,вец у рату,по твоме ИСИС спроводи операције оправдано."војника и бога сви се сете када додју невоље,измедју тога,војник се вредја,а бог псује..." ниси побегао од просека,не бој се...

Name

Т.Т.

25.03.2017 16:07

Дабогда ти дијете било професионални војник.А немогу сви бити дезертери и јазавци.Ја бих такве као ти депортово из Србије јер незаслузујес да газис и поганис земљу којом ходас.Фукаро

Name

Кобац

24.03.2017 11:54

То су сеператисти који су против Путина и Кадирова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Вирус Ре Јован

24.03.2017 15:16

Види се да си ти прави неки вирус,заједно цемо код психолога а ти продузи после на вирусно одјељење,ако имас јос неких додатних тјелесних проблема,токсиколоског типа,у неком виду наркотика халуциногених опојних или стимулативних.Да мозес да схватис а оцигледно је не мозес,јер твој ум је плитак види се по велицини коментара,схватио би да су све војске свјета апсолутно зло и банда.Најгори су ми нпр типови који вјерују у бога војску и политицаре и све их заједно воле.Бог је добро он ствара зивот,за разлику од војника који га униставају, који су послусници и сто слободно не реци најобицнији најамници плаценици и убице.

Name

Ре Вирус Ре Јован

24.03.2017 16:00

Вец поцињес да вриједјас војнице,називајуци некога кога познајес погрдним именима мајмуне и слицно.То се и оцекивало од некога ко носи униформу.Јос несто обукао си ти униформу за плату да је примас а не мене да бранис,ниси је обукао сто је волис,плацен си да је носис.Три мјесеца кад би ти каснила плата брзо би ти њу скинуо бацио и пљувао је висе него ја.