Настављена крађа из РиТЕ "Гацко"?!

Гатачка полиција пронашла је два пластична канистера са 50 литара нафте у аутомобилу којим је управљало лице чији су иницијали О. Г, саопштено је из Центра јавне безбједности Требиње.

Република Српска 23.03.2017 | 09:55
Настављена крађа из РиТЕ "Гацко"?!
Аутомобил "голф 2" контролисан је у мјесту Грачаница у близини Рудника и Термоелектране "Гацко".

Према незваничним сазнањима, сумња се да је нафта украдена из овог предузећа.

Лице О.Г. познато је полицији по крађи нафте из овог предузећа.

Полиција је у овој години открила 570 литара нафте за коју се сумња да је украдена из РиТЕ "Гацко".

Полиција је током прошле године одузела више од 5.000 литара нафте украдене из радних машина РиТЕ "Гацко".

У полицијској акцији "Дизел" Крајем децембра прошле године на подручју Гацка ухапшене су 62 особе, углавном запослене у РиТЕ "Гацко" због сумње да су дуже крале гориво из овог предузећа.

(Срна)

Коментари / 11

Оставите коментар
Name

Браво

23.03.2017 09:13

Држ'те лопова! Баци коску да је глодју, док главни играчи на миру једу месо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

румунија

23.03.2017 09:59

Бас тако!

Name

борац

23.03.2017 09:29

Како вас није срамота у овој лоповској земљи писати о таквим ситницама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

23.03.2017 09:34

ПА ЗАР ЈЕ БИЛА ПРЕСТАЛА, НИЈЕ СЕ ОСЈЕТИЛО.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

23.03.2017 09:43

"голф 2" - Зар се то јос вози?

ОДГОВОРИТЕ
Name

жуле

23.03.2017 10:38

Вози се "голф 2" искључиво за ове потребе. А од нафте се купују пасати, станови,... У добра доба прате своје надређене, а престићи их не могу. Виде људи да свакако нема ништа и да је враг однијо шалу. Фирме и тако и тако, нема. А опет приватници блиски владајућим, е ти баш згрћу ли згрћу овај пут.

Name

Доктор

23.03.2017 09:45

Ово су зајебанције комунистичких кадрова и схватања (СНСД)....ако још неко има здрав мозак,послије ове вијести ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија и РС

23.03.2017 10:36

Каква смијурија од Управе и директора! Оваква бламажа и крађа, што на ниском што на високом нивоу, још није виђена! Акција дизел коју је снсд организовао, планирао, бирао осумњичене, па сад не смије да се обрачуна, јер у својим редовима има највеће тајкуне/директоре и посланике. У управи је фешта, а нафта цури на рупу јер је брод већ ударио у ледени бријег!

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

23.03.2017 11:08

Ма да гањај сићу која цријевом пајса. А мајмуни оловком краду милионе и ником ништа. Класична димна завјеса

ОДГОВОРИТЕ
Name

ћераћемо се још

23.03.2017 11:52

У полицијској акцији "Дизел" Крајем децембра прошле године на подручју Гацка ухапшене су 62 особе, углавном оне особе које су по политичком определењу припадале СДС, ПДП и СРС, а доста мањи број људи је хапшен који су припадали СНСД и СП, тако причају у Гацку. Неко близак снсд-у је сервирао полицији податке (имена)??, а причају и ко и доста ухваћених предпоставља ко! Толико се дигла фрка са полициском акцијом "Дизел", а све је ово могла полиција из Гацка да ради у редовним активностима, осим ако нису ни ти гатачки полицајци умијешани у ову аферу. Ако јесу онда је то друга ствар и ко је онда осумњичен, нема никаквих информација, барем не још, а можда се тако и заврши. Мада народ у Гацку много тога зна. Господо моја драга гдје су друге афере или је вријеме најбољи лијек за све, па и за ово што се све ове године ради, заборавити ће се, рачунају. Да ли је инспекторима рада, забрањено повирити у електропривреду и у рите гацко, а изгледа да јесте, чим годинама пролазе силна запошљавања без икаква реда, огласа, оформљене комисије, искључиво по партиској линији (партиска и прије родбинске), и што је најпогубније-кућиле, довољно је само покуцати са чланском картицом на врата код директора и генералног који је уједно и најодговорнији за све настале дубиозе прије и у садашњем мандату. Шта ради гатачки биро за запошљавање јесу ли и они барем крив као ови предходни заједно. Када су објавили било који списак радника који им је рите тражио, ко је примљен, ко није, па да види народ, него се све испод жита ради, као да су само њихово/а предузећа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед

23.03.2017 19:04

Сви коментари су сувисни. Нема дрзаве. Када се краду милиони, а засто коментарисати о сици. Ето колико волимо своју дјецу, оставице мо им само биједу и сиромаство. Постоји и она народна "од тудјега туга бије", а тудје је све оно сто није постено зарадјено.

ОДГОВОРИТЕ