Пронађено тијело дјевојке у Сани

У ријеци Уни у Доњој Градини, на подручју општине Козарска Дубица, вечерас је пронађено тијело женске особе. Претпоставља се да је ријеч о седамнаестогодишњој дјевојци чији су иницијали Д. Џ. из Приједора, која је 5. марта пала са сплава у ријеку Сану.

Република Српска 22.03.2017 | 22:00
Пронађено тијело дјевојке у Сани
Из Територијалне ватрогасне јединице Козарска Дубица потврђено је да, према опису, пронађено тијело одговара траженој особи.

На терену су, према дојави припадника Полицијске станице Козарска Дубица, ангажована три ватрогасца-спасиоца Територијалне ватрогасне јединице Козарска Дубица.

У току је увиђај који врше припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске.

(Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

НОВИНАР

22.03.2017 21:25

малољетница у глухо доба ноћи на сплаву.............. жао ми дјевојчице али питам се............... ма питам се недо бог никоме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједор

22.03.2017 22:00

Велика трагедија и опомена за све. Почивај у миру, несретна дјевојчице....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА Ж

23.03.2017 06:21

САМО ПАР СТВАРИ:БОЉИ ДИО ЕНТИТЕТА, ИНСТИТУЦИЈЕ ФУНКЦИОНИШУ, ПРИВРЕДА РАДИ, ЗАДОВОЉСТВО НА СВЕ СТРАНЕ, ПРЕДСЈЕДНИК СЕ СЛИКА СА ШТАЈКАЧИМА И ГЛАДИЈАТОРИМА, НЕКА НАМ ЈЕ БОГ НА ПОМОЋИ, АЛ, НЕМА НАДЕ У БОЉЕ СУТРА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Жика Ж

23.03.2017 11:21

Све што си набројао нема никакве везе са трагедијом која је задесила породицу несрећне дјевојке. Почивај у миру несерећнице. Искрено саучешће породици.

Name

Драган

23.03.2017 06:29

Исправак нетацног навода дјевојка је упала у ријеку Сану а пронадјена је у ријеци Уни водостај је тада био висок јер је био кисни период и матица је однијела несретну дјевојку а ти сплавови не би требали ни радити када је висок водостај јер нису адекватно обезбиједјени а и ограда је веома ниска па цовјек мозе и нехотице да падне преко ограде гледао сам инаце како изгледа ограда на тим сплавовима по мени небезбиједно...

ОДГОВОРИТЕ
Name

рада

23.03.2017 07:05

Тешко ми...проговорити. Велика несрећа, жалост. Почивај у миру анђеле. Саучесће породици

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛАН

24.03.2017 22:27

Мало ко зна праву истину Дјевојке су дошле у видно пијаном стању са неког рођендана а судећи по овом Драгану ми који живимо преко сане неби смјели прелазити ни преко градског моста кад је висок водостај,Никога не браним али ми често користимо мост преко сплава и не мислим да је ограда на мосту на сплаву нижа него на градском мосту

ОДГОВОРИТЕ