Докле ћете, господо?! Мбапе помутио разум!

Реал Мадрид намерава да поново обори трансфер рекорд. Килијан Мбапе је пик, а цена је безобразна, баш. . .

Фудбал 25.03.2017 | 18:30
Докле ћете, господо?! Мбапе помутио разум!
Килијан Мбапе залудео је свет и помутио разум власницима најбогатијих клубова света!

Феноменални млади нападач Монака био је централна фигура двомеча против Манчестер ситија, а након тог дуела цена на тржишту скаче му из дана у дан.

Већ сада је јасно да ће Мбапеа моћи да приушти само клуб који је спреман да плати више од 100 милиона евта. Први у реду су Барселона и Реал Мадрид.

Шпански великани не желе да им такав таленат, са само 18 година, промакне, па угледни листови "Марка" и "Ас" у издању од среде, доносе наслове у којима младог француског репрезентативца већ виде као будућег "краљевића" и најбољег фудбалера света.

Да се Реал не шали потврђује и сазнање из извора блиских "Сантјаго Бернабеу" да је "краљевски клуб" спреман да сруши све рекорде када је у питању трансфер одштета.

Мбапе је за Монако одиграо 32 утакмице и постигао 11 голова, а чак 19 наместио. Али, слику о себи коју је цртао последњих недеља сија посебним сјајем: Килијан је на девет мечева постигао 11 и наместио пет голова!

Све то довело је до тога да је од милион евра, колико је вредео према "Трансфермаркту" на почетку сезоне, стигао до десет. Међутим, цена Мбапеа је на тржишту драстично већа, а сигурно ће још расти јер 18-годишњака траже најбогатији клубови Европе.

Невероватно звучи, али "Ас" пише да је понуда једног енглеског клуба од 110 милиона евра глатко одбијена. Према наводима шпанских листова, Реал намерава да у Кнежевину пошаље папир са цифром после које ће Монако једноставно морати да истакне белу заставу и клупску касу напуни до врха.

Колико је то онда - 120, 130, 150 милиона...

Шта мислите, да ли ће Мбапе имати проблем да потпише за Реал Мадрид?

Коментари / 0

Оставите коментар