Играч Јунајтеда поломио колеги палац!

Жозе Мурињо остао је без важног играча у пакленом периоду сезоне после бизарне ситуације на тренингу репрезентације Енглеске.

Фудбал 24.03.2017 | 21:30
Играч Јунајтеда поломио колеги палац!
Поуздани штопер Манчестер јунајтеда, Фил Џонс, пропустио је ове сезоне 12 утакмица током 58 дана одмора услед повреде колена, а изгледа да га чека нова дуга пауза.

Фудбалер чију су каријеру добрано исецкале повреде, нарочито у сезони 2015/16 када је четири пута паузирао због више различитих проблема, вратио се зимус у акцију и оформио сигуран штоперски тандем са Крисом Смолингом, међутим ову двонедељну паузу у Премијер лиги због наставка квалификација за Светско првенство у Русији пореметила је вест о томе да је Џонс доживео прелом палца на стопалу.

Уколико је то тачно, а селектор "албиона" Гарет Саутгејт потврдио је да је до повреде дошло и да је играч послат назад у Енглеску, он неће моћи да рачуна с њим за пријатељску утакмицу са Немачком у Дортмунду у вечерас, с тим да би већу штету због нове повреде 25-годишњег играча свакако имао Манчестер јунајтед, односно менаџер Жозе Мурињо.

Да све буде горе по њега, изгледа да је Џон повреду доживео на тренингу репрезентације после старта партнера у клупском дресу, Смолинга.

Јунајтед ће у априлу одиграти девет утакмица у свим такмичењима и губитак Џонса на дуг период никако неће помоћи на путу ка остварењу амбиција, а то је према Мурињовим речима, пре свега, освајање Лиге Европе.

"То је био обичан старт, ништа специјално. Догодио се веома несрећан догађај по нас и јако смо разочарани јер је играо јако добро после неколико везаних потешкоћа са повредама у прошлости. Послали смо га назад и ускоро ћемо знати више када буде одрадио скенирања и магнетну резонанцу", рекао је Саутгејт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар