Шокантне тврдње: Проески убијен

Тоше Проески погинуо је прије готово 10 година, али занимање јавности за његову смрт не јењава.

Регион 22.03.2017 | 14:04
Шокантне тврдње: Проески убијен
Тог кобног јутра за воланом аутомобила у којем је пјевач страдао био је његов пријатељ и возач Георгиј Георгијевски који је изгубио контролу над возилом и ударио у камион.

Македонски славуј преминуо је на мјесту несреће на аутопуту код Нове Градишке, а Георгиј и Тошетов менаџер Љиљана Петровић били су лакше повријеђени. Цијели регион био је завијен у црно и оплакивао 26-годишњег талентованог музичара.

Од тада су се појавила многа нагађања, а неки су чак тврдили да је Тоше жив те да се повукао јер је одлучио да се посвети вјери и замонаши се.

Нову теорију изнио је Југослав Петрушић, један од оптужених за организовање атентата на Слободана Милошевића.

Гостујући у једној македонској емисији изјавио је да је невјероватно да брзина којом се кретао џип и јачина ударца нису озбиљно повриједили остале путнике, већ само Проеског.

"Зрачни јастуци су требали бити отворени, повреде које би они имали на тијелу лијечиле би се барем двије до три недјеље. Сила је била толика да нису могли да изађу неповријеђени. Нећу се бавити с тим како је то намјештено, али то је немогуће", закључио је.

"То је чисто убиство. Нећу залазити у то који су мотиви и разлози, нити ме то интересује. Само знам да људи који причају о томе, говоре као шарлатани", каже Петрушић.

(24Сата.хр)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Борис

22.03.2017 14:52

Петрусиц струцњак за све сем за свој мозак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

wарлок

22.03.2017 16:13

Нека питају Јоксимовића о том случају..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обавезно

22.03.2017 22:04

Галијашевића укључити у то, он је еxперт.

Name

Фукио

22.03.2017 19:26

Да несто смрди смрди.....гдје има ватре има и дима....

ОДГОВОРИТЕ