Шта се то десило између Алегрија и челника Барсе у Порту?!

Састанак, пиће и чек на 24. 000. 000 евра! Италијан већ обавио разговоре Каталонцима о селидби на стадион Камп Ноу!

Фудбал 21.03.2017 | 20:00
Шта се то десило између Алегрија и челника Барсе у Порту?!
Једно вече у Порту дигло је Италију, потом и Шпанију на ноге. 

Већ неко време шушка се да је Масимилијано Алегри први пик Барселонине управе да наследи Луиса Енрикеа, а италијанска телевизија Медијасет стигла је до сазнања о тајном састанку у Порту, ноћ уочи прве утакмице осмине финала Лиге шампиона између Порта и Јувентуса.

Наиме, Алегри се нашао у једном локалном ресторану са емисарима Барселоне. Са њима је обавио разговор, попио пиће, а онда добио и прву званичну понуду да се пресели на Камп Ноу. Како се помине, Алегрију је на сто стављен трогодишњи уговор, са сезонском платом од 8.000.000 евра. Без бонуса. 

Међутим, Алегри није ни прихватио, али ни одбио оно што је добио од каталонског великана. Не зна се ни да ли планира да се поново види са њима, или му је просто потребно време да размисли о свему и донесе коначну одлуку. 

Јувентус се са италијанским тренером спрема за освајање треће узастопне шампионске титуле у Италији, где је још узео и два Купа Италије, али и један национални Суперкуп. Такође, био је и вицешампион Европе 2015. године, пошто је у финалу Јувентус поражен баш од Барселоне. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар