СП, Ивановић и Матић: Грузија - преломна утакмица!

"Можемо да завршимо добар део посла победом у Грузији", сматра капитен српске репрезентације.

Фудбал 20.03.2017 | 15:30
СП, Ивановић и Матић: Грузија - преломна утакмица!
Ако у петак победи у Грузији, репрезентација Србије преузеће прво место од Републике Ирске у Групи Д квалификација за Светско првенство. У зависности од исхода дуела Ирска - Велс, на тој позицији "орлови" ће остати пар сати или до идућег кола, у јуну.

Укључујући ово гостовање, наши фудбалери играће још против Велса, Молдавије и Грузије код куће, а Аустрије и Ирске у гостима.

"Није фраза, утакмица у Тбилисију је преломна у овим квалификацијама", сматра капитен Бранислав Ивановић.

"Битан је само резултат и да упишемо бодове. Морамо добро да се припремимо јер су нам потребна три бода", додао је искусни дефанзивац.

Дугогодишњи члан Челсија, од зимус Зенита, упозорава да, ипак, неће бити лако доћи до жељене победе.

"Можемо да завршимо добар део посла овом победом на страни, али далеко од тога да нас чека лак посао. Не волим да кажем да смо фаворити, јер морамо то и да оправдамо на терену".

Немања Матић, који је до пре месец дана био Ивановићев клупски друг, сматра да је игра против Велса у Кардифу (1:1) рецепт за жељени резултат у наредној утакмици.

"Наравно, не значи да ћемо да се пласирамо на Мундијал ако победимо, има још да се игра, али ово би заиста могла да буде преломна утакмица", јасан је био Матић.

Он је на питање новинара рекао да му прија када чује да се за њега интересује Барселона, али да је у потпуности концентрисан на обавезе у Челсију и борбу за титулу у Премијер лиги.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар