Михајловић бијесан, Љајић може да иде из Торина!

Тренер Торина Синиша Михајловић одлучио је да се на лето одрекне Адема Љајића, преноси Тутоспорт.  Већ виђено: Зашто Адем Љајић опет пада? Постао је малодушан, неагилан, однос са Михом је напет! Италијанска штампа се пита да ли вреди поверити будућност Торина српском интернационалцу.

Фудбал 20.03.2017 | 22:30
Михајловић бијесан, Љајић може да иде из Торина!
Како се наводи, Михајловић је благо речено љут што је Љајић приликом измене против Интера отишао директно у свлачионицу и то је кап која је прелила цашу, поготово што некадашњи игра; Партизана, Фиорентине и Роме не пружа партије на очекиваном нивоу.

Он је ове сезоне на 24 утакмице постигао само шест голова у Серији А и готово је извесно да му у наредном мечу против Удинеза следи "селидба на клупу".

Михајловић и Љајић имали су сукоб у време када је садашњи тренер Торина био селектор Србије због националне химне, али сада је у питању Љајићево понашање према екипи, на терену, али и ван њега.

За разлику од Сергеја Милинковића Савића, који последњих седмица „бере“ похвале на страницама италијанске штампе, Адем Љајић и у Торину проживљава исту причу коју смо видели у Фјорентини, Роми и Интеру.

После солидног јесењег дела шампионата, бивши играч Партизана има велики пад у игри другом делу првенства, уз уобичајену малодушност и напет однос са тренером Синишом Михајловићем.

„Против Интера екслодирао поново ентузијазам, али Љајић?” наслов је Тутоспорта поводом ремија Торина са Интером у суботу вече (2:2).

На унутрашњим странама лист пише да Михајлвићево поверење у Љајића постаје све нестабилније и поставља се питање да ли вреди и даље инвестирати у њега и поверити му будућност Торина. Констатујући да је показао велики дисконтинуитет на утакмицама, као и да је у последње време постао малодушан и недовољно агилан у дефанзивним задацима, лист запажа да је Љајић, после замене на утакмици са Интером, отишао право у свлачионицу не поздравивши се са Михајловићем.

Тутоспорт, ипак, пише да Адем има још девет утакмица до краја првенства да покаже своје квалитете и увери све у Торину да може да буде део победничког пројекта.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар