Стевановић и Дуљевић позвани међу "Змајеве"

Фудбалери Сарајева и Жељезничара Харис Дуљевић и Мирослав Стевановић придружиће се репрезентативцима Босне и Херцеговине у Тренинг кампу у Зеници.

Фудбал 20.03.2017 | 20:00
Стевановић и Дуљевић позвани међу "Змајеве"
Селектор Босне и Херцеговине Мехмед Баждаревић накнадно је позвао Мирослава Стевановића из Жељезничара и капитена Сарајева Хариса Дуљевића на окупљање "змајева" у понедјељак у Тренинг центар у Зеници.

Дуљевић је за сениорску репрезентацију БиХ досад одиграо четири утакмице, док је Стевановић наступио 12 пута у дресу "змајева" и постигао један гол.

За утакмице против Гибралтара у квалификацијама за Мундијал у Русији, као и пријатељски двобој против Албаније, Баждаревић је на списак додатно уврстио двојац из сарајевских "вјечитих" ривала.

"Змајеви" су данас у 17.30 одрадили први тренинг, а међу њима и дебитанти Кенан Кодро, нападач Осасуне, Дарио Думић, штопер Најмехена и Амер Гојак, првотимац Динама.

Списак свих "змајева"

Асмир Беговић, Ибрахим Шехић, Кенан Пирић, Ермин Бичакчић, Тони Шуњић, Дарио Думић, Един Цоцалић, Ервин Зукановић, Сеад Колашинац, Даниел Павловић, Марио Вранчић, Миралем Пјанић, Гојко Цимирот, Сањин Прцић, Амер Гојак, Един Вишћа, Авдија Вршајевић, Данијел Милићевић, Раде Крунић, Риад Бајић, Ведад Ибишевић, Армин Хоџић, Кенан Кодро, Милан Ђурић, Харис Дуљевић, Мирослав Стевановић.

У квалификационој Групи Х за Свјетско првенство у Русији 2018. године, БиХ на табели заузима треће мјесто са седам бодова, иза водеће Белгије са 12 и Грчке са десет бодова.

Меч с Гибралтаром на распореду је 25. марта у Зеници, а пријатељски дуел против Албаније три дана касније у Елбасану.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар