Гори зелени дио Атине, Бергова ПЕС голчина срушила Олимпијакос!

Имаћемо занимљив финиш грчког првенства?

Фудбал 20.03.2017 | 09:15
Гори зелени дио Атине, Бергова ПЕС голчина срушила Олимпијакос!
Мало шта доноси толики излив емоција код фудбалских навијача као градски дерби. А када играју грчки вечити ривали Панатинаикос и Олимпијакос онда је то прави вулкан. А вечерас је ерупцију доживео онај део Атине који навија за ПАО, пошто је та екипа на свом стадиону савладала црвено-беле са 1:0 у мечу 25. кола Суперлиге.

И не само то. Утакмицу је решио Швеђанин Маркус Берг који је у 15. минуту, после једне избијене лопте, у паду попут нинџе, као на компјутерској игрици, са 18 метара ухватио волеј и послао га право у мрежу љутог ривала.

А на трибинама стадиона Апостолос Николаидис настао је потпуни делиријум, јер је у великим дербијима Панатинаикос везао три пораза и навијачи су захтевали да се то прекине.

До пре неку недељу деловало је да је Олимпијакос рутински „одрадио“ домаћи шампионат на путу до шест узастопне, а укупно 44. шампионског одличја.

Ипак, онда су, рачунајући и вечерас, уследила чак четири пораза у претходних пет утакмица у Суперлиги и сада Олимпијакос има шест бодова више од Паниониоса који са клупе води српски тренер Владан Милојевић. До краја првенства остало је још пет кола.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар