Новак мора да мирује због лакта, прескаче Мајами?! Исто је и са Маријеем!

Учешче српског тенисера Новака Ђоковића на Мастерсу у Мајамију под знаком је питања због повреде лакта, саопшено је из Новаковог тима.  Најбоље рангирани тенисер света Британац Енди Мари одустао је од наступа на Мастерсу у Мајамију због повреде десног лакта.

Тенис 19.03.2017 | 00:00
Новак мора да мирује због лакта, прескаче Мајами?! Исто је и са Маријеем!
“Ђоковићево учесце на мастерсу у Мајамију под знаком је питања због болова у десном лакту који га муче дуже времена, а проблеме је посебно осетио у Индијан Велсу. Први прегледи у Лос Анђелесу су показали да је неопходан период опоравка. Чим добијемо висе информација, обавестицемо вас“, саопштено је из Новаковог тима.

Ђоковић је требало да брани титулу у Ки Бискејну, али ће изгледа бити приморан да прескочи други Мастерс у сезони, због чега ће изгубити 1.000 АТП бодова.

Уколико не буде заиграо у Мајамију Новак ће додатно заостајати за првопласираним Ендијем Маријем, пошто је Британац прошле сезоне такмичење завршио у осмини финала.

То ће бити нови ударац за другог играча света, након изненађујућих пораза од Ника Кирјоса у Акапулку и Индијан Велсу.

Најбоље рангирани тенисер света Британац Енди Мари одустао је од наступа на Мастерсу у Мајамију због повреде десног лакта.

Шкот је требало да учествује на турниру у Мајамију, али није успео да се опорави на време.

Мари се у саопштењу извинио навијачима што је одустао од турнира и навео да му је сав фокус сада усмерен на предстојећу сезону на шљаци.

Наступ најбољег српског тенисера Новака Ђоковића на турниру у Мајамију такође је неизвестан услед идентичне повреде.

Мастерс у Мајамију одржаће се од 20. марта до 2. априла, где је прошле сезоне титулу освојио Ђоковић.

Мастерс у Мајамију почиње у четвртак и игра се за наградни фонд од 6.993.450 долара.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар