Држава не смије да буде на коцки

Држава је сувише важна да бисмо се њом играли и вратили је онима који су је опљачкали, поручио је данас предсједнички кандидат Александар Вучић и додао да нас још само једна побједа дијели од пристојне и напредне Србије.

Србија 18.03.2017 | 15:00
Држава не смије да буде на коцки
"Није важно кога Србија воли или не воли, важно је да је Србија почела да побјеђује. Њих је десет и сад смо отприлике изједначени, њих десет и ја један. Потребно је само још мало да их побиједимо, а видјећемо 2. априла кога Србија воли", рекао је Вучић на предизборном митингу у Новом Саду.

Подвукао је да представници раније власти нису ништа урадили осим што су богатији."Ви будите та виша класа, ми хоћемо да будемо прост народ, обични људи и побјеђиваћемо вас увијек, јер народ не можете да сломијете и уплашите, да му наређујете", рекао је.

"Држава никада не смије да буде на коцки", поручио је Вучић.

Како је навео, он зна да се данас тешко живи и да супротно може да каже само неко ко о народу не размишља, ко из апартмана на Менхетну, из скупе лимузине, из круга двојке, размишља како да се врати на власт и да поново упропасти земљу.

"А, наш је посао да Србију обновимо, и чинимо то, сигурно и полако дижемо је на ноге и враћамо повјерење у нашу земљу у свијету", поручио је Вучић.

У том је смислу навео да прије три дана у сусрету с немачком канцеларком Ангелом Меркел није био поносан због себе, већ због грађана Србије.

"То сте ви заслужили, због марљивости и вашег погледа у будућност", рекао је Вучић, примијетивши да се није скоро десило да Меркелова о некој земљи говори тако позитивно како је прије три дана говорила о Србији.



Нагласио је да је Србија земља која умије да заштити интересе нашег народа на КиМ, али и сваког свог грађанина, Мађара, Бошњака, Румуна, Словака, Украјинца...свакога ко живи у овој земљи.

Како је рекао, у Србији се поштује свачије право, и свачије право да буде заштићен, и ниједна мањина не може да има мање права од Срба, чиме показујемо и своју величину и свима другима да су у нашој земљи сви људи једнаки пред законом.

Бринућу, поручује, о сваком дјетету, о сваком грађанину Србије, па и о политичким противницима.

"Нама је стало до Србије, и они знају да им је боље да побиједимо ми, јер они не би ни знали шта да раде...Не можете само да псујете, пљујете...", рекао је Вучић и додао да од својих ривала на изборима за шефа државе ништа друго осим тога није "ни чуо, ни видио".

Подршку Вучићи дао је и бивши шеф дипломатије Италије Франко Фратини, који је нагласио да је Вучић донио углед Србији.

"Србију пратим годинама и увјерен сам да је она с премијером Александром Вучићем постала стуб стабилности у региону, али исто тако је важан углед који је он донио  земљи у цијелом свијету, рекао је Фратини..

"Кад идем по свијету, чујем свуда, и у САД, и у Москви, у Кини, велико поштовање за вашег лидера. Њега поштују, а кад њега поштују бенефит који ви имате од тога је да овдје инвеститори радо долазе и радо улажу", рекао је Фратини на митингу Александра Вучића у Новом Саду.

(Агенције)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

yугословен

18.03.2017 18:15

ВУЦИЦ ЈЕ СВИЈЕТЛО НА КРАЈУ ТУНЕЛА ЗА СРБИЈУ И БОСНУ И ХЕРЦЕГОВИНУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тралала

18.03.2017 18:37

Ти се коцкас и народом и дрзавом!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере

19.03.2017 08:47

Сви на митингу су из унутрасњости Србије.Преко 600 аутобуса са Народом досло у Нови Сад. А гдје су Новосадјани...???