Женски парфем "за Рускиње" инспирисан Владимиром Путином

Владимир Путин послужио је као инспирација за настанак парфема намењеног женама које се диве руском лидеру.

Занимљивости 18.03.2017 | 11:54
Женски парфем "за Рускиње" инспирисан Владимиром Путином
Парфем "Рашан вуман" компаније “Лидерс” продаваће се у само 1.500 примерака по цени од готово 200 евра.

Максим Фомичев, бренд директор “Лидерса” каже: “Председник је врло храбар, прави је вођа. Русија, као и жена, стоји иза свог лидера. То је била идеја која је инспирисала креаторе парфема”.

Иста компанија је пре две године лансирала мушки парфем под називом “Нумбер Оне” (Број Један), такође инспирисан Путином.

“За седам дана продали смо 500 парфема. Имамо поруџбине из Лондона, Украјине и других земаља”, рекао је Максим Фомичев.

Део профита од парфема биће уплаћен за операцију Татјане Суботине, руске спортисткиње која је пре шест година из непознатог разлога постала непокретна.

Једно од лица која промовишу такозвани “Путинов парфем”, је манекенка Анастасија Решетова, која каже да је то њен “омиљени парфем”.

“Русија је земља коју воде јаки мушкарци, али има и женско лице. Стварањем овог мириса парфемисти су мислили на Рускиње и Русију у целини, као слику женске душе. Она стоји иза јаких рамена вође, као иза каменог зида. Попут сваке жене која је са јаким мушкарцем који брине о њој и штити је, земља је процветала и добила самопоуздање. То је мирис снажне и у исто време крхке и нежне жене са богатим унутрашњим светом. Он привлачи, осваја и подсећа да постоји љубав и да још влада светом”, написала је манекенка на свом Инстаграм профилу.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар