Колико зарађују сестре Кардашијан на Инстаграму?

Нема сумње да су сестре Кардашијан најпраћебије јавне личности на друштвеним мрежама, али да ли сте се икада запитали, колико новца Ким, Клои и Кортни, добијају са рекламирање различитих производа.

Забава 18.03.2017 | 11:48
 Колико зарађују сестре Кардашијан на Инстаграму?
Мајкл Хелер, власник фирме за дигитални маркетинг "Талент Ресоурцес", дао је у разговору за "УС Wееклy", одговор на ова питања.

 Наиме, Ким Кардасхиан, коју прати скоро 95 милиона људи, за једну кампању може да добије пола милиона долара, док њене сестре Клои и Кортни зараде по 250.000 долара за рекламирање истог бренда, будући да их прати за 30 милиона мање људи.

Такође, Хелер истиче да овај вид зараде доноси 25 посто укупног новца које славне сестре инкасирају током године.

Међутим, сестре Кардашијан неће рекламирати сваки производ, већ само оне који одговарају начину живота који пропагирају.С друге стране, овакав вид маркетинга за многе компаније је ефектан, без обзира што се многима чини да су хонорари сестара Кардашијан пртерано високи.

Тим пре што сваки производ који се појави на Инстаграму сестара Кардашијан распрода се у рекордном року, а затим уследи ланчана реакција у виду милиона других профила који практично одраде бесплатну рекламу за исти бренд, фотографишући се са одређеним производима.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар