Моторном пилом јурио пролазнике

На улицама Ријеке у Хрватској у сриједу навече одвијала се права драма.  Многи Ријечани остали су затечени призором мушкарца који је у руци држао моторну тестеру те прогонио другог мушкарца, који је панично бјежао.  У инциденту су повријеђене двије особе, а полиција их је привела на саслушање и против њих ће бити покренут поступак.

Регион 18.03.2017 | 07:57
Моторном пилом јурио пролазнике
“Полицијски службеници И полицијске постаје Ријека проводе криминалистичко истраживање догађаја од 15. ожујка ове године у којем су озлијеђена двојица хрватских држављана у доби од 49 и 36 година. Споменуте особе физички су нападнуте на подручју Шкуриња у Ријеци, унутар и испред угоститељског објекта те на оближњем паркиралишту. Према досад утврђеном, у овом догађају судјеловала су двојица хрватских држављана у доби од 40 и 37 година против којих ће бити поднијети оптужни приједлози", саопштено је из полиције.



Моторна пила је била укључена и изазивала је велику буку, а чула се и вика мушкараца који су се очигледно негдје још раније сукобили прије него је све ескалирано, пише портал "Ријечанин", који је објавио фотографије с мјеста догађаја.



На фотографијама се могу видјети и трагови крви који свједоче о правом хорору који се ту одиграо у сриједу навече.

Према свједочењима пролазника, био је то сукоб више мушкараца од којих је група од неколико њих најприје изазивала мушкарца који је касније дограбио моторну пилу, а након што је овај почео прогонити једног од њих с "моторком" у рукама, његови пријатељи су се "прегруписали" и напали га.

Наводно су успјели да га разоружају, након чега су га претукли.



О цијелом догађају обавијештена је и полиција, која проводи истрагу. Инцидент је изазвао нелагоду па и страх станара у оближњим улицама, пренио је Ријецанин.ртл.хр.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

бск

24.03.2017 15:10

Времена се мењају све је савременије па и овај ујко доста је било каме маља моторка сада ради савремен нема ста све иде са временом за који дан видецес ицх сваки други на улици са м, тестером.

ОДГОВОРИТЕ