Бањалучанин из Беча на позајмицу у Казахстан!

Везиста бечког Рапида и повремени репрезентативац Босне и Херцеговине Срђан Граховац каријеру ће наставити у Астани као позајмљен играч, потврдили су аустријски и казахстански клуб.

Фудбал 19.03.2017 | 13:30
Бањалучанин из Беча на позајмицу у Казахстан!
Некадашњи капитен Борца из Бањалуке ће до краја сезоне провести у Астани, гдје ће се придружити интернационалцу из БиХ Марину Аничићу, али и златном српском "орлићу" Немањи Максимовићу.

Осим њих, у екипи је и голман Ненад Ерић па двадесетчетвртогодишњем Бањалучанину адаптација на нову средину неће представљати превелики проблем.

Поједини медији у Шпанији наводе да ће Максимовић, који је поготком у финалу против Бразила донио Србији титулу првака свијета у Новом Зеланду, већ договорио трансфер у Валенсију, па се логичним намеће закључак да је Граховац доведен да буде његов насљедник.

Граховац је у бечки клуб стигао 2014. године са бањалучког Градског стадиона и за три сезоне одиграо 86 утакмица у зелено-бијелом дресу и постигао четири гола. Наступио је и шест пута у дресу А селекције БиХ.

Астана је послије три одиграна кола у првенству на шестом мјесту на табели првенства Казахстана са омјером од по једне побједе, ремија и пораза.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар