Човић: Меч са Будућношћу има дозу "мистичности"!

Председник КК Црвена звезда Небојша Човић захвалио се навијачима на подршци против Арманија и позвао их да то понове и у недељу против Будућности.

Кошарка 18.03.2017 | 22:45
Човић: Меч са Будућношћу има дозу "мистичности"!
Звезда је победом у Милану направила огроман корак ка плеј-офу Евролиге, а за викенд почиње полуфинална серија плеј-офа АБА лиге.

"Остварили смо ове сезоне много великих победа у Евролиги, налазимо се у доброј позицији да остваримо пласман у плеј-оф, што би био огроман успех. Али, поново морам да нас вратим у нашу реалност..Да бисмо и следеће сезоне пунили Арену, играли против најјачих тимова Европе и били део те елите и Евролиге, ми морамо да испунимо главни циљ који смо зацртали на почетку сезоне – а то је освајање АБА лиге! Имамо систем, имамо квалитет, али да бисмо дошли до тог циља, потребна нам је подршка", рекао је Човић.

Он је апеловао на све оне којима је црвено-бела боја у срцу, да буду сада ту, када је најважније.

"Ретко користим термин "морамо”, али у недељу заиста морамо да испунимо дворану и пружимо подршку момцима на паркету. Утакмица која нам се ближи поприма дозу "мистичности”" јер се дешавају неке "загонетне"” ствари. Све то неће бити важно, нити утицати на дешавања на терену, ако будемо имали пуну дворану и препознатљив хук са трибина. Зато, очекујем громогласну подршку у изузетно тешкој утакмици која нас чека у недељу и да будемо као један", поручио је Човић.

Прва утакмица полуфинала плеј-офа АБА лиге измедју Црвене звезде и Будућности игра се у недељу од 19 сати у дворани "Александар Николић".

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар