Кин: Можда је Јунајтед превелики клуб за Муриња!

"Никада нисам чуо толико глупости у мом животу. Зашто морамо слушати то смеће? То што он говори су само бесмислице", рекао легендарни фудбалер Манчестер јунајтеда Рој Кин.

Фудбал 17.03.2017 | 12:00
Кин: Можда је Јунајтед превелики клуб за Муриња!
Играчка легенда Манчестер јунајтеда Рој Кин оштро је реаговао на нове медијске иступе клупског менаџера Жозе Муриња, који се жалио на густ распоред. Кин сматра да португалски тренер прича бесмислице, те да је можда за њега Јунајтед превелики клуб.

Упркос чињеници да је његов тим синоћном побједом против Ростова резултатом 1:0 остварио пласман у четвртфинале Лиге Европе, Мурињо је након утакмице изнио низ примједби на згуснути распоред.

"Никада нисам чуо толико глупости у мом животу. Зашто морамо слушати то смеће? То што он говори су само бесмислице", испалио је Кин за британску мрежу ИТВ те додао:

"Он је менаџер Манчестер јунајтеда, једног од највећих клубова на планети. Има екипу, играче и жали се на распоред и умор. Можда је клуб превелик за њега, изгледа да се не може носити са свим захтјевима на утакмицама. Каквим утакмицама? Резерве Манчестер јунајтерда могу добити ту утакмицу."

Мурињо је синоћ послије тријумфа над Ростовом изјавио како ће у недјељу "ђаволи" изгубити гостујућу утакмицу код Мидлсброа у 29. колу. Као разлог навео је згуснут распоред и умор својих играча.

Јунајтед је у понедјељак испао у четвртфиналу ФА купа од Челсија, претходно је освојио Лига куп, у првенству заузима шесто мјесто, а у Лиги Европе је у четвртфиналу.

Уочи недјељне утакмице, Мидлсбро је на претпосљедњем мјесту са 22 бода, а у четвртак је смијенио досадашњег тренера Аитора Каранку.

Кин је у периоду од 1993. до 2006. године за Манчестер јунајтед одиграо 480 такмичарских утакмица и постигао 51 гол. Освојио је седам наслова шампиона Енглеске, по четири национална Суперкупа и Купа, док је по једном дошао до пехара у Лиги шампиона и Интерконтиненталном купу.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар