Србин ванбрачни син мафијаша у Италији

Винћенцо Петрановић (22), ванбрачни син мафијашког боса напуљске мафије Томаза Феце који је 1994. брутално убио његову мајку Милицу Петрановић, само 40 дана након порођаја, ухапшен је у Италији због нелегалног поседовања полуаутоматског пиштоља "Магнум" 44.

Регион 15.03.2017 | 16:32
Србин ванбрачни син мафијаша у Италији
Петрановић, који је рођен у месту Пагани, ухапшен је у рацији италијанских карабињера, који су, како пишу италијански медији, зауставили аутомобил у коме се налазио са девојком.

"Винћенцо је одмах по заустављању показао нервозу. То је и било сумњиво полицајцима, који су га претресли и за појасем пронашли  полуаутоматски пиштољ са кога је избрисан серијски број. Пиштољ је одмах послат на анализу како би се утврдило да ли је коришћен у неким криминалним делима, док је Винћенцо ухапшен и одведен у притвор", описали су полицајци акцију хапшења.

Полицији је, осим Винћенцовог нервозног понашања било сумњиво и то што је у друштву девојке, која је иначе позната по диловању наркотика.

"Карабињери сумњају да су њих двоје умешани у диловање дроге у граду Саворито, где улично нарко-тржиште ради 24  сата дневно", наводе италијански медији.

Љубавна веза са шефом мафије

Име Винћенца Петрановића италијанским медијима занимљиво је по једном од најмонструмнијих злочина напуљске мафије деведесетих година, у чијем су центру били његова мајка, Милица и отац Томазо Феца, један од оснивача мафије у месту Пагани, који је на издржавању доживотне затворске казне због њеног убиства.

Милица, тада 25-годишња девојка пореклом из Србије започела је у Италији љубавну везу са Томасом и остала у другом стању. Тражила је од Томаса да остави тадашњу супругу, ожени је и призна дете које носи. Томасо, међутим није имао озбиљне намере са Милицом.

Скандал на градском тргу

"Између њих је често долазило до свађа, прецизније, Милица је често правила сцене и то јавне, тражећи од Томаса да је ожени и призна дете. Једном је на градском тргу, испред његове породичне куће подигла такву галаму и направила скандал, да је долазила полиција да је склони. Јавно је претила Томасу да ће уколико је не ожени, полицији открити многе његове тајне у послу, а знала их је много", описују италијански медији догађање из 1994. године.

Гласине о Миличиним претњама стигле су и до главних мафијашких вођа у то време, Бруна Де Вива и Паскваела Лорета, који су у мафијашкој организацији хијерахијски били шефови њеном љубавнику.

Претукао, задавио и закопао тело љубавнице

"Шефови мафије су најпре покушали да Милицу 'смире' батинама. Она је неколико пута претучена док је била у другом стању, али је и даље претила. Онда је од шефова и стигао налог да се Милица "ућутка". Девојка је убијена  26. августа 1994., тачно 40 дана након што се породила и родила Вићенца."

"Њено тело никада није пронађено, а истрага против њеног љубавника Томаса покренута је две године касније И то захваљујући једном од његових мафијашких сарадника који је пристао да сведочи за тужилаштво. Тако је утврђено да је Томас кобног дана најпре претукао Милицу, затим је заклао, а онда у намери да сакрије злочин, њено тело закопао у околној шуми. Иако Миличино тело никад није нађено, Томас је осуђен на доживотну робију. Никад, међутим није признао сина ког је родила Милица, И који је остао у Италији носећи мајчино презиме", пишу италијански медији.

(Блиц онлине)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мака сет

15.03.2017 16:06

Од зла оца и још горе матере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор Јосиповиц

15.03.2017 16:16

Глупаца, могла је имат много а претила мафијасу да це открити његове везе... Требала се вратити у Србију говедо једно... овако је убио за казну и нек је! А могла је имати будуцност и паре довољне да зиви мирно а да не мисли ста це бити са тим мафијасом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неце насе

15.03.2017 17:01

Неце насе да цуте.Ма глава глава.

ОДГОВОРИТЕ