Неда Украден није баба?!

Ћерка Неде Украден жестоко одбрусила свима који њену мајку зову БАБОМ!- Она издржава, бори се, не предаје се. Ја јој се дивим. Као феникс из пепела се подигнеш кад те сви отпишу и забораве - каже за Телеграф Недина ћерка Јелена

Забава 15.03.2017 | 14:08
Неда Украден није баба?!
Неди Украден у уторак 14. марта додељено је “Посебно признање за изузетан допринос дискографији”, у име Југотона, за који је Неда снимила небројено хитова до сада.

Тај дан и сама додела за Неду је била више него емотивна па се, иако је у јавности врло тешка на сузама, расплакала пред медијима, сарадницима и пријатељима. Међутим, они који су те тренутке таође доживели емотивно су чланови њене породице, ћерка Јелена и зет Пеца.

Ми смо поразговарали са Недином ћерком која је, за разлику од деце већине познатих личности, жена којој је приоритет била породица, а никако експонирање по медијима и провлачење у разним аферама. Како Јелена каже, мајка је током њеног одрастања често била одсутна, али се толико трудила око ње да Јелена данас нема утисак да Неда није била ту.

– Неда је кренула и пре мог рођења да се бави тим послом, а када сам се ја родила и била свесна њене популарности она је већ била озбиљна звезда у бившој Југославији. На прсте једне руке могу да се наброје певачи који су тада носили толику славу. Успевали су да са таквом лакоћом носе славу и били су приземни, реални људи, као што ме је увек и васпитала моја мајка.

Она је од крви и меса и да то што је она јавна личност није ништа специјално. Ја сам се подизала уз то, али свакако сам била свесна димензија тадашње њене славе. Сад, ово је нешто друго, и смена генерација и свега, али Неда је неко ко је такорећи “апдејтован” стално, има додира и са млађом публиком и води рачуна о свему томе.

Она не живи од старе славе и није неко ко је, да кажеш, пао у заборав па ти ово делује као нека отужна комеморација. Она је жена која наставља да ради и са толиком количином енергије успева да се бори са свим овим неким силама, новим трендовима… Она издржава, бори се, не предаје се. Ја јој се дивим. Као феникс из пепела се подигнеш кад те сви отпишу и забораве - искрена је Недина јединица која је са нама отворено поделила шта је оно што јој смета када су коментари јавности о њеној мами у питању.




Како каже, често чује коментаре како је њена мајка “баба”, што не може да разуме:

– Код нас је тај неки моменат жена које пређу четврту деценију, да не кажем пету, већ су бабе и већ су једном ногом у гробу. И, као – “шта ће сад ова баба опет?!”. Често чујеш то. Значи, нико не каже за Чолу, за Мирослава Илића, за Хариса Џиновића, Бреговића, који су њено годиште, а неко и старији? Они су сви иста генерација. Исто раде, исто плове, исто се боре… – објаснила је Јелена.

(Телеграф)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Црни Груја

15.03.2017 14:56

Баба него шта. Бабускара и то права.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кмкок

15.03.2017 20:34

Мислим да она сада висе тоне него сто плови... као и свака баба...

ОДГОВОРИТЕ