Детаљи Миленковићевог трансфера у Фјорентину: Сав новац у Партизанову касу!

Талентовани штопер од 1. јула у Фиренци, у Хумској задовољно трљају руке!

Фудбал 15.03.2017 | 16:30
Детаљи Миленковићевог трансфера у Фјорентину: Сав новац у Партизанову касу!
Као што је било и најављено, талентовани млади штопер Партизана Никола Миленковић каријеру ће од лета наставити у италијанској Фјорентини, а овај трансфер биће један од највећих који су црно-бели направили у последњих 10 година пошто ће београдски клуб на име обештећења добити 5.100.000 евра.

“Сав новац иде у Партизанову касу за разлику од неких претходних“, навео је генерални директор Милош Вазура у изјави за Спортски журнал и подсетио:

“Митровићев прелазак у Андерлехт био је тежак 5.000.000 евра, а Од Стефана Савића пола новца је припало БСК-у из Борче.“

Фиорентина није била једини заинтересовани клуб за Миленковића, у трку се укључио и немачки Хамбург, али и неки други европски клубови.

Вазура је додао и да у трансфер у Фиорентину нису укључени проценти од даље продаје младог штопера у будућности. Он је додао и да је Миленковићу клуб био менаџер и да је Партизан водио рачуна о њему.

“Прошле године смо му повећали плату. Добијао је разноразне понуде, али је издржао мушки. Свака му част.“

Миленковић је за екипу Партизана одиграо 29 утакмица, 25 у првенству и по две у купу и квалификацијама за Лигу Европе. Постигао је и два гола, против Војводине и Рада.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар