Рајковић: Нећемо потцијенити Грузију!

Голман Србије Предраг Рајковић рекао је да екипа неће потценити ривала у изузетно важном мечу против Грузије.

Фудбал 16.03.2017 | 16:00
Рајковић: Нећемо потцијенити Грузију!
Србија 24. марта игра против Грузије у Тбилисију, утакмицу петог кола Групе Д квалификација за Светско првенство у Русији.

"Много важан дуел је пред нама и тога смо сви свесни. Зато сам убеђен да ни на који начин нећемо потценити Грузијце, а уз такав приступ и наш квалитет ће доћи до изражаја", рекао је Рајковић уочи наставка квалификација за Мундијал 2018.

Србија је друга на табели Групе Д са осам бодова, односно има два бода мање од првопласиране Ирске, а два више од Велса који је трећи.

"Чврсто верујемо у оно што радимо и мислим да оно што је репрезентација приказала у досадашњем делу квалификација даје право на оптимизам. Морамо да наставимо у добром ритму. Циљ нам је Мондијал, али до њега има још много. Само као сложна група ћемо доћи до коначног успеха, а то је пласман у Русију и сви смо максимално посвећени томе", рекао је Рајковић.

Рајковић је прошлог викенда пружио одличну партију на голу Макабија и био најзаслужнији за тријумф тима из Тел Авива у дуелу са Хапоелом из Хаифе (1:0) у 26. колу израелског шампионата.

"Изузетно важна победа за нас. На време смо постигли гол, али касније је домаћин на све начине покушавао да додје до изједначења. Стварали су шансе, али сам дао све од себе да помогнем тиму и успео сам да сачувам наш гол. Идемо даље, јер коначан циљ нам је титула", рекао је Рајковић.

Макаби и даље гледа у леђа водећем Хапоелу Бер Шеви, са три бода заостатка, али то не брине Рајковића.

"Завршен је први део шампионата, сада почиње плеј-оф у коме учествује шест најбољих екипа. Имаћемо директан дуел са Хапоелом Бер Шевом, па нам је то и шанса да дођемо до прве позиције. Наравно, очекују нас и друге тешке утакмице, у трци смо за пехар и у Купу и надам се да ће се сезона тријумфално завршити", рекао је српски голман.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар